Den dynamiske duo

De er tilbage: Ella og Signe er blevet et år ældre og er klar til at stråle igen

Ella og Signe imponerede i angrebet. Foto: Kristoffer Serup
Ella og Signe imponerede i angrebet. Foto: Kristoffer Serup

I første runde af Ekstra Bladet Skolefodbold tørnede Kirsebærhavens Skole og Åholm Skole sammen. I et opgør der var præget af flot fodboldspil udover det sædvanlige.

Se kampfakta her.

Pigerne er klar til kamp. Foto: Kristoffer Serup
Pigerne er klar til kamp. Foto: Kristoffer Serup

Dygtige teknikere
Der var dygtige teknikere på begge mandskaber, der gjorde arbejdet svært for forsvaret. Her var særligt Sarah Gillesberg i fokus for Kirsebærhavens Skole. Hun var mildest talt over hele banen og brillerede med små finurligheder.

Det var tit ved at blive farligt for Kirsebærhaven, men her var især Anesa Matoruga god til at stå i vejen og var bestemt heller ikke bleg for at tage en dribletur fra det centrale forsvar og frem ad banen.

Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup
Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup

To i særklasse
Udover det høje tekniske niveau fra begge mandskaber var det de to piger oppe foran i Ålholm angrebet-der løb med roserne. Den dynamiske duo mellem pigerne fra 4. og 5. klasse Signe Dylmer og Ella var nemlig en fuldstændig ustyrlig cocktail for Kirsebærhavens forsvar.

TV: Powerpuff-pigerne slog til

Begge piger var som to Duracell-kaniner, der ikke kunne stoppe med at sprinte, når bolden var i nærheden.   

De to piger udtalte efter kampen:

- Vi var overhovedet ikke nervøse for de store piger fra 9. klasse, for vi har været med før.

Ung duo herskede

De to piger, der til dagligt spiller på hold sammen i Valby, var urørlige oppe i angrebet, da de igennem kampen skiftede imellem at assistere og selv score alle fem mål fra Ålholm Skole. Ålholm Skole kan derfor takke deres dynamiske duo for at tage dem et skridt videre i Ekstra Bladet Skolefodbold med en sejr på 5-0.

Pigerne forklarede senere, at der ikke var nogen konkurrence på banen om, hvem der scorede flest mål, men at de i stedet ønskede hinanden det bedste.

Pigerne var til sidst også meget stolte over at være i stand til både at løbe med fairplayprisen og fidusbamsen.