'Det er meget stort'

Suveræn sejr: KSI er klar til at repræsentere pigerne i øst i finalen

Anna Walter (tv.) var i hopla i semifinalen og nettede tre gange. Foto: Henrik Schou
Anna Walter (tv.) var i hopla i semifinalen og nettede tre gange. Foto: Henrik Schou

Det blev aldrig rigtig det brag af en semifinale, som vi havde glædet os til imellem Frederiksborg Byskole og Københavns Skole & Idrætsakademi (KSI). Begge hold havde flere spillere, som var spærrede, men hjemmeholdet var uden både U16-landsholdsspiller Sofie Bredgaard samt Søs Leander og Frederikke Haaber.

Det betød, at det blev en let dag på kontoret for gæsterne. De legede sig igennem opgøret og vandt hele 6-0. De er nu klar til finalen i Odense, hvor Brændkjærskolen venter.

Sofie Bredgaard og resten af Frederiksborg Byskole tager imod KSI i denne afgørende semifinale. Foto: Henrik Schou Sjællandnord ZOOM: Frederiksborg Byskole - KSI

Vilde Walter
KSI har nu scoret hele 75 mål på deres vej imod finalen. Bag de 16 af dem står Anna Walter. Hun har været forrygende igennem hele sæsonen og slog da også til med tre scoringer i semifinalen.

Hjemmeholdet havde virkelig svært ved at få standset den lynhurtige angriber, der særligt i første halvleg gjorde, hvad der passede hende. Hende skal Brændkjærskolen holde mere end et vågent øje med i finalen.  Det var da også en lykkelig Anna Walter, vi fangede efter sidste fløjt.

- Det er meget, meget stort at stå i finalen. Vores træner, Henrik Jensen, har prøvet det selv og forklaret, hvor fedt det er. Så nu kan vi gå og glæde os hele ugen til at opleve en finale i Odense.

- Man bliver jo næsten helt kendt, når man når finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Der bliver sendt direkte tv på eb.dk, aviserne laver optaktsartikler og der dukker masser af mennekser op på stadion. Det bliver en vild oplevelse!

KAMPFAKTA:

Resultat:

Frederiksborg Byskole - KSI, 0-6

Målscorere:

0-1: Anna Walter
0-2: Astrid Trolle
0-3: Anna Walter
0-4: Frida Sandberg
0-5: Anna Walter
0-6: Lea Skov