Det var den rene Lykke

Emilie slog til: Pludselig havde det kun 12-årige boldtalent hamret fire mål i kassen

Emilie Lykke fra Rygaards Skole var den helt store oplevelse, og hun scorede fire mål i sejren på 6-1 over Sct. Joseph Søstrenes Skole. Foto: Niels Torp
Emilie Lykke fra Rygaards Skole var den helt store oplevelse, og hun scorede fire mål i sejren på 6-1 over Sct. Joseph Søstrenes Skole. Foto: Niels Torp

På en herlig, lun sensommerdag var det to pigehold fra de katolske skoler, Rygaards Skole og Sct. Joseph Søstrenes Skole, der kæmpede om at komme videre til tredje runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Magiske Mikkels trylleshow

Startede lige
Det var pigerne fra Rygaards Skole, som trak det længste strå, da de vandt opgøret med hele 6-1. I første halvleg var kampen yderst jævnbyrdig, og stillingen var længe 1-1.

Så begyndte Emilie Lykke et one-woman show, og scorede fire mål i streg. Hun viste med sin hurtighed og gode overblik, hvordan man afdribler modstanderne i målfeltet. I alle disse tilfælde kunne hun med kølighed placerer bolden i mål uden chance for gæsternes målmand, Olivia Buhl, som fik fairplayhåndklædet. 

TV: Flikflak og salto efter scoring

Nyder fodbold
- Jeg spiller i eliterækken hos HIK, fortalte 12-årige Emilie.

- Efterhånden har jeg spillet fodbold i seks år, og jeg nyder dette boldspil i fulde drag. Det er rigtig hyggeligt også at spille på skoleholdet, da det er sammen med nogle veninder, som jeg er sammen med dagligt, sagde den klejne angriber fra Hellerup med et smil.

Stephanie Charnouby og Rianna Machado, var to andre spillere fra Rygaards Skole, som brillerede med fine afleveringer, ligesom de hver scorede henholdsvis det første og næstsidste mål. De var stærkt medvirkende til, at de rødtrøjede piger vandt en sikker sejr, og nu er videre til næste runde efter en fair spillet kamp, der kyndigt blev ledet af dommer, Anker Poulsen.