'Dronningen': Går efter 100 mål

Ny rekord: Agnes scorede 12 gange og er nu den mest scorende pige nogensinde i Ekstra Bladet Skolefodbold

Så snuppede hun rekorden. Nu den mest scorende pige i Ekstra Bladet Skolefodbold nogensinde. (Foto: Steen Madsen)
Så snuppede hun rekorden. Nu den mest scorende pige i Ekstra Bladet Skolefodbold nogensinde. (Foto: Steen Madsen)

Det var med stor spænding tilskuerne så frem til opgøret mellem Kaptajns Johnsens Skole og Johannesskolen. Det første spørgsmål var om Agnes Høybye var med fra Johannesskolen og om ville hun score mange mål. Hun var inden dagens kamp nemlig kun fem mål fra at blive den mest scorende pige i turneringen nogensinde.

Se kampfakta her

Da Johannesskolen kom på banen var Agnes med. En stor forventning bredte sig hos tilskuere og modstandere. Kaptajn Johnsens Skolen havde læst på lektien og alle spillere var spændte på at møde 'Måldronningen' og Johannesskolen. Under opvarmningen holdt Agnes sig mest for sig selv. Hun arbejdede seriøst med sin opvarmning, så hun var helt klar til kampens start.

'Måldronningen' varmede op fuldt koncentreret. (Foto: Steen Madsen)
'Måldronningen' varmede op fuldt koncentreret. (Foto: Steen Madsen)

Se også: TV: 'Dronningen' kom i gang med hattrick

'Dronningen' gik i krig
Endelig startede opgøret og det stod hurtigt klart, at Johannesskolen var Kaptajns Johnsens Skole overlegne. Johannesskolen har mistet en del spillere fra sidste år, men rigtig gode nye er kommet til. De bedste for Kaptajns Johnsens Skole var fra 6. klasse og fysisk klart underlegne.

Johannesskolen startede målscoringen, men det var ikke Agnes, der scorede. Hun spillede derimod Astrid Johansen helt fri til scoringen.  Et rigtigt flot eksempel på Agnes' alsidighed. Men endelig tog Agnes fat selv. Fem scoringer i træk og hun tangerede scoringsrekorden. Dette rygtedes hurtigt blandt spillere og tilskuere. Hver gang Agnes havde bolden på modstanderens banehalvdel, bredte der sig en nervøs spænding.

Se også: TV: 'Dronningen' lever

Den forløsende rekord-scoring
Og så kom den. Lige før dommeren fløjtede til pause. Den forløsende scoring fra Agnes' fod, som samtidig gjorde hende til den mest scorende pige i Ekstra Bladet Skolefodbold nogensinde.

En glad Agnes snuppede rekorden. (Foto: Steen Madsen)
En glad Agnes snuppede rekorden. (Foto: Steen Madsen)
 

Efter pausen fortsatte Agnes hvor hun slap. Det blev til yderligere seks scoringer, så rekorden nu lyder på 80 scorede mål. Det lykkedes til sidst i kampen for Anna Krabbe at reducere med et enkelt mål til slutstilling på 13-1.

Se også: Agnes et skridt nærmere rekorden

Det var en glad rekordindehaver, som Ekstra Bladet Skolefodbold talte med.

— Det er så fedt. Endelig er rekorden min. Det er jeg glad for. Det fyldte faktisk ikke så meget for mig op til kampen, der fokuserede jeg bare på at vi skulle vinde. Men så scorede vi fire hurtige mål og så begyndte vi at gå efter det.

— Vi gik efter min rekord sammen som hold. De andre spillede mig meget og så skulle jeg bare afsted. Og det gik jo meget godt. Det var perfekt i dag.

Det må man sige, at det gjorde. Hun ikke bare slog rekorden, hun slog den med otte mål. 'Dronningen' er på 80 scoringer nu, så nu går hun efter 100.

— Det ville ikke være dårligt at nå 100 mål. Det går jeg efter nu.

Efter kampen ville alle gerne lykønske Agnes. Både egne holdkammerater, men også modstanderne ville gerne sige tillykke.

1 af 3 Agnes på måljagt. (Foto: Steen Madsen)
2 af 3 Det blev en 13-1-sejr til Johannesskolen. (Foto: Steen Madsen)
3 af 3 Så snuppede hun rekorden. Nu den mest scorende pige i Ekstra Bladet Skolefodbold nogensinde. (Foto: Steen Madsen)