Eminente Elmira: Tekniker fra sjette tryllede

Comeback: Gungehus havde et gyldent kvarter i anden halvleg og vendte kamp på hovedet

Emira inden anden halvleg. Foto: Steen Madsen
Emira inden anden halvleg. Foto: Steen Madsen

Pigekampen mellem Gungehusskolen og Hvidovre Privatskole begyndte meget lige på banen ved Gungevej.

Se kampfakta her

Udeholdet foran
Og lidt overraskende var det Hvidovre, der bragte sig foran på et flot mål af Ida. Men det kneb for Hvidovre at holde spillet, og Gungehus kom mere og mere ind i kampen. Det blev til en del chancer, med det var stolpe ud.

Vi skulle således hen til de sidste minutter i første halvleg, før det lykkedes Emira Sabani at udligne til pause stilling 1-1.

TV: Beskeden anfører gik forrest

Taktiktavlen frem
I pausen blev der virkelig talt taktik hos Gungehus. Taktiktavlen var fremme, og holdets træner, som har haft en flot fodboldkarriere i boldklubben Sundby, coachede pigerne på bedste vis.

Om det var dette taktikmøde i pausen, der gjorde udslaget, skal være usagt, men noget var der i hvert fald sket med pigerne fra Gungehus.

TV: Magiske Mollys målshow

Kom til chancer
De startede anden halvleg med at lægge et stort pres på Hvidovre, og det blev til en række chancer - dog uden scoring. Hvidovre-pigerne kæmpede det bedste, de havde lært, men energien slap op, og så kom Gungehus farende.

De scorede hele fem mål inden for et lille kvarter. Det endte med en overbevisende sejr på 5-1 til Gungehusskolen. Den mest fremtrædende spiller for Gungehus var Emira fra sjette klasse. Hun spillede det meste af kampen i højt tempo og havde en forrygende teknik. Hun scorede selv to mål og lagde også op til et par stykker.

TV: Kom ind med x-factor