En klasse bedre

Dominans: Var sin modstander overlegen

Hjemmeholdet var en klasse bedre end gæsterne. Foto: Niels Torp
Hjemmeholdet var en klasse bedre end gæsterne. Foto: Niels Torp

De to drengehold fra Store Magleby Skole og Nordstrandskolen er på venskabelig fod til daglig, da der er venner og fælles bekendte på tværs af holdene.

Det var dog ikke til at se, da fodboldholdene mødtes på kunststofbanen i Dragør. De flere hundrede tilskuere på lægterne i det herlige solskin blev vidne til en glimrende fodboldkamp, hvor Store Magleby Skole var klart dominerende og viste en skræmmende magtdemonstration, som i perioder gjorde opgøret ensidigt, og de blåklædte drenge vandt helt fortjent med 5-0.

Se kampfakta her.

TV: Skarphed til forskel

Er aktive i klubberne
Det er tydeligt, at spillerne fra Store Magleby Skole for hovedpartens vedkommende er aktive i en af de lokale fodboldklubber. De fleste er med i elitesatsningen i A27, som er en sammenslutning af Dragør Boldklub, AB Tårnby og Kastrup Boldklub.

- Vi er 14-15 år, og vi hygger os med fodbold, sagde Victor Bader efter kampen, og han håber på, at holdet når langt i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Vi skal i næste runde møde Højdevangen Skole, og det bliver med garanti en vanskelig opgave, pointerer målscoreren - dog med en vis optimisme i stemmen.

Tilskuerne var mødt talstærkt op i solskinnet. Foto: Niels Torp
Tilskuerne var mødt talstærkt op i solskinnet. Foto: Niels Torp
 

En klasse bedre
Nordstrandskolen lagde fint ud og havde et par løse chancer i begyndelsen af kampen, men kort efter begyndte spillet at flyde for hjemmeholdet, Store Magleby spillede flot med hurtige afleveringer og dybe stikninger til de farlige angribere. Denne spillestil flåede modstandernes forsvar fra hinanden. Victor Bader scorede til 1-0, og Markus Meldgaard øgede derefter til 2-0 inden pausen, men denne føring kunne nemt være blevet betydelig større.

I de sidste 30 minutter havde Nordstrandskolen vinden som forbundsfælle, men det hjalp ikke synderligt, da Store Maglebys spillere var over hele banen. De dominerede med en bedre fysik og ikke mindst en påfaldende hurtighed. De lavede yderligere tre mål ved henholdsvis, Markus Brandt, Markus Meldgaard og Kristoffer Haslund, og det resulterede i en storsejr på 5-0.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Store Magleby Skole - Nordstrandskolen, 5-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Markus Meldgaard, Store Magleby Skole
Jonas Andersen, Nordstrandskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Oliver Gam, Nordstrandskolen


- Jeg synes, at vi har et godt og velfungerende hold, fortalte Store Maglebys træner Jacob Bjerregaard efter kampen.

Det bliver et spændende opgør i næste runde, hvor Store Magleby Skole skal møde Højdevangens Skole, hvor hovedparten af spillerne kommer fra de to klubber Fremad Amager og B1908.