Enligt mål blev afgørende

Få chancer: Pigerne fra Rødkilde fik hamret bolden i mål før pausen

Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup
Fuld fokus. Foto: Kristoffer Serup

Rødkilde og Hyltebjerg Skole var begge gået komfortabelt videre fra første runde med sejr på 6-0 og 4-0. Begge mandskabers forsvar var derfor i tiptop form til kampen.

Se kampfakta her.

Fuld fart frem. Foto: Kristoffer Serup
Fuld fart frem. Foto: Kristoffer Serup

TV: Kom ind med x-factor
Sad på spillet
Det var dog Hyltebjerg Skole, der var tættest på, da de efter fem minutters spil var millimeter fra at lægge bolden i nettet efter tumult i feltet, men Rødkilde Skole slap med skrækken. Hyltebjerg Skole var fra start det dominerende hold på banen.

Især Thea var veloplagt til opgøret. Hun blev ved at udfordre på sin højre kant, hvor der blev høstet godt med tiljublinger, når hun satte sine modstandere godt på plads.   

Tættest på for Hyltebjerg Skole var Katrine Spodsberg, der på et frispark var tæt på finde krydset. Her havde Rødkilde Skole fået nok og begyndte at bide fra sig. Lynhurtige Yasmin oppe i angrebet fik en perfekt dybdebold langt nede banen. Hun var nu mutters alene med målmanden, men Yasmin manglede skarpheden.

Hvor er bolden? Foto: Kristoffer Serup
Hvor er bolden? Foto: Kristoffer Serup

Planen var lagt - men den gik i vasken
Pludselig scoring
Men så var det godt, at Rødkilde kunne sætte deres lid til banens absolut mest iøjnefaldende spiller Sara, der var overalt på banen, om det så handlede om at takle modstanderen, at drible eller spille sine medspillere frie, så var hun på pletten. Ud af ingenting bankede Sara et langskud fra omkring 23 meter i kassen bag den chanceløse målmand i Hyltebjerg-målet.

I pausen stod den derfor 1-0 til Rødkilde, der ifølge deres træner begyndte at se bedre ud i forsvaret. De skulle bare få spillet bedre ud på kanterne og skyde noget mere på kassen.

Ikke flere mål
Det var ikke tilfældet i anden halvleg. Det blev til meget duel spil omkring midten, hvor bolden hele tiden skiftede fødder. Hyltebjerg forsøgte dog at lægge presset på modstanderen. Hvis det ikke var for dommerens fløjte for offside, havde scoren også været 1-1.

Men dommeren fløjtede kampen af, og Rødskilde er dermed videre i turneringen.