Farlig duo: Tveskov og Theo

Ingen kunne stoppe dem: Sikrede sejren sammen

Hovedstødsduel. (Foto: Birger Dencker)
Hovedstødsduel. (Foto: Birger Dencker)

To gode hold havde sat hinanden stævne på B93's kunsbane. Kampen gjaldt en semifinaleplads i Storkøbenhavns kreds.

Se kampfakta

Begge hold var godt klar over, hvilke spillere hos modstanderen de skulle være opmærksomme på.

Lige første halvleg
Øster Farimagsgades skole lagde bedst ud og deres, to topscorere William Fribert og især Jeppe Erenbjerg var tændte, dog uden at det gav pote i kampens start.

Ny Hollænderskolen var mere effektive, og på deres første farlige angreb efter seks minutter, vristede Oliver Tveskov sig fri på højrekanten, og fra baglinjen lagde han et perfekt indlæg til en fremstormende Peter Buchard, som fra en meget spids vinkel hamrede bolden op i det modsatte kryds. 1-0 til Ny Hollænderskolen.

Spot på Storkøbenhavns mulige vindere

Der skulle ikke gå mere end fire minutter, så opstod der et stort klumpspil foran Ny Hollænderskolens mål - mange fødder var involveret, men til sidst fik Mads Holm listet bolden ind over stregen til 1-1.

Lige spil
Kampen var meget lige, og begge hold havde deres chancer, og både stolpe og sidenettet blev flittigt brugt, men ingen mål.

I det 24. minut viste Jeppe Erenbjerg fra Øster Farimagsgade overblik og sparketeknik. To meter udenfor Ny Hollænderskoles straffesparksfelt havde han pludselig masser af plads, og han takkede med et velplaceret spark henover hele forsvaret og op i venstre trekant - og så var Øster Farimagsgade foran med 2-1.

Theobal Viskum (lyseblå). (Foto: Birger Dencker)
Theobal Viskum (lyseblå). (Foto: Birger Dencker)
 

Lige inden 1. halvleg blev fløjtet af, tog Øster Farimagsgades skoles forsvar lidt let på det, og det udnyttede Oliver Jakobsen og udlignede til 2-2. Øster Farimagsgades skole havde haft godt fat i Ny Hollænderskoles to meget farlige spillerere Oliver Tveskov og Theobald Viskum i første halvleg, men i pausen talte de om, at de brugte så mange spillemæssige ressourcer på de to spillere, at det gik ud over deres offensive spil, så de slækkede lidt på opdækningen af dem.

Theobald tryllede

Målfarlig duo slog til igen
Det var nok en fejlvurdering fra Øster Farimagsgade, for Oliver Tveskov og Theobal Viskum startede som lyn og torden i anden halvleg og på 15 minutter scorede de fem gange tilsammen, fra 2-2 til 7-2, og så var kampen ligesom lukket. Theobald fik endnu engang scoret hattrick i en kamp.

Dobbelt-hattrick

 Oliver Tveskov (17). (Foto: Birger Dencker)
Oliver Tveskov (17). (Foto: Birger Dencker)
 

Øster Frarimagsgades skole's bedste spiller i dag og dobbelt målscorer Mads Holm fik pyntet på resultatet til 7-3 i de sidste minutter og fik fortjent fidusbamsen. Hos Ny Hollænderskolen gik fidusbamsen til Emil Lyngsø, som spillede med stort overblik i forsvaret.

Fairplayhåndklædet gik til en Rasmus Reuter fra Øster Farimagsgades Skole.

Oliver Tveskov og Theobal Viskum
Nyhollænderskole har en meget farlig duo i Oliver Tveskov og Theobal Viskum. Oliver har nu scoret ni mål og Theobal 12 mål og nærmer sig kraftigt toppen af topscorerlisten.

Viljen til sejr

Oliver Tveskov og Theobal Viskum. (Foto: Birger Dencker)
Oliver Tveskov og Theobal Viskum. (Foto: Birger Dencker)
 

Begge drenge drømmer nu om kredsfinalen. De mangler bare at vinde en kamp mere for at nå deres mål. Det var en ekstra fjer i hatten for dem, at de netop slog Øster Farimagsgades skole ud, for de havde været udråbt som blandt favoritterne til kredsfinalen - så bliver man jo sat ekstra op, sagde Theobal. Oliver og Theobald har fundet et super samarbejde på banen, og begge drenge synes at de gør hinanden gode. Oliver spiller til daglig på B93's U17 hold i 1. division og Theobald udfolder sit talent i 2. divisionsklubben Frem, ligeledes på U17.