Fart over feltet

Ping-pong bold: Pigerne viste flot spil i målrig affære

Ida Jensen havde mange flot træk med bolden og var med til at hive en sejr i land. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Ida Jensen havde mange flot træk med bolden og var med til at hive en sejr i land. (Foto: Josefine Lund Emerek)

Der var i pige-kampen imellem Gungehusskolen og Ny Hollænderskolen i Hvidovre meget flot spil fra begge hold.

Men især to piger fra Gungehusskolen gjorde sig ekstra bemærket, nemlig deres nr. 5 Ida Jensen og deres nr. 8 Emma Larsen, som virkelig viste flot boldteknik og sammenspil.

Det blev en målrig affære med gode aktioner fra begge hold. Det var også en kamp spækket med store chancer til både hjemmeholdet og gæsterne.

Se kampfakta her.

Se også: Den 12. mand

Flot fra start
Begge hold kom godt fra start, men der skulle ikke gå længe før, at Gungehusskolens nr. 8 Emma Larsen sendte bolden i nettet og bragte sit hold foran med 1-0. Efter målet vågnede pigerne fra Ny Hollænderskolen lidt op og fik mere boldbesiddelse og nogle enorme chancer. Desværre for dem, uden at putte den i kassen for gæsterne.

Efter 22 minutters spil gjorde hjemmeholdets nr. 5 Ida Jensen det til 2-0, og så gik det ellers stærkt. De to mål-helte Emma Larsen og Ida Jensen havde rigtig god forståelse for spillet og hinanden og skabte mange chancer til sig selv og deres medspillere.

Ida Jensen var utrolig teknisk og havde mange fine driblinger, som også resulterede i flere mål til hjemmeholdet. Efter 27 minutter scorede hun til 3-0. Ida og holdet kunne gå til pause med en solid føring på 3-0.

Ny Hollænder-pigerne kæmpede for at forsvare sig selv. (Foto: Josefine Lund Emerek)
Ny Hollænder-pigerne kæmpede for at forsvare sig selv. (Foto: Josefine Lund Emerek)
 

Kom på måltavlen
Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, nemlig med mål. Blot tre minutter inde i anden halvleg kom endnu en pige fra Gungehus-holdet Helin Demir på måltavlen.

Det lignede mere og mere en sejr til hjemmeholdet. Men gæsterne fra Ny Hollænderskolen gav ikke op og kom mere med i spillet. De skabte gode chancer, og det resulterede i et flot mål af deres angriber Isabel Jennings efter 37 minutter. Begge hold begyndte at forsvare sig rigtig godt, og angriberne havde svært ved at finde hullerne.

Gungehus-pigerne fortsatte deres flotte spil, og Emma Larsen havde rigtig godt styr på sine medspillere og var virkelig god til at dirigere og fastholde føringen på holdet. Det var en kamp med mål til det sidste, da den driblestærke Emma Larsen igen scorede til 5-1 med et minut tilbage. Hjemmeholdet fik en sejr på 5-1, selvom gæsterne fra Ny Hollænderskolen viste stor fightervilje.