Fire flotte mål

Fortjent sejr: En god kamp og fire flotte mål, endte med den rigtige vinder

Drengene fra Det Kgl. Vajsenhus var bare bedst. (Foto: Daniel Mlka)
Drengene fra Det Kgl. Vajsenhus var bare bedst. (Foto: Daniel Mlka)

Der var fodbold i Fælledparken, da Det Kgl. Vajsenhus' drenge tørnede sammen med Al Quds Skole. På fredag spilles der en vigtig landskamp ikke langt derfra, men vigtigheden af denne kamp i verdens største skolefodboldturnering var også til at tage og føle på.

Se også: Fysik er ikke alt

Godt kollektiv
Begge hold virkede opsatte og ivrige. Men der var bedre gang i samspillet hos hjemmeholdet fra Det Kgl. Vajsenhus. De viste et godt kollektiv og fik spillet bolden godt rundt. Det resulterede også i kampens første scoring.

På et flot langskud fik hjemmeholdet bragt sig foran med 1-0. De kom også foran 2-0, men Al Quds drenge bragte spændingen tilbage i opgøret, da det lykkedes Walid Khalil at reducere.

Se også: Mert og Katten sprudlede

Se også: Gaver til Ingrid

Satte turboen på
Men så satte Vajsenhus-drengene tempo på. De fik dræbt al spænding i opgøret med to hurtige scoringer til henholdsvis 3-1 og 4-1. De to mål var ligeså flotte som det første. Gode, gennemspillede angreb, som flot blev kronet med at få netmaskerne til at blafre.

Meget sigende for holdets præstation, blev den sidste scoring sat ind af en back, som havde taget løbet hele vejen op ad banen. Han endte midt i feltet, hvor han sikkert kunne afgøre kampen.

Amin Khalid lukkede ellers godt af for gæsterne kampen igennem og han har stor ære af, at nederlaget ikke blev større for Al Quds drenge.

Se også: Slaget om midtbanen

1 af 2 Al Quds drenge gjorde en god figur i turneringen. (Foto: Daniel Mlka)
2 af 2 Drengene fra Det Kgl. Vajsenhus var bare bedst. (Foto: Daniel Mlka)