Først på kassen - så i marken

Super keeper: Philip Grandt tog en halvleg hvert sted

Philip stod virkelig godt. Foto: Steen Madsen
Philip stod virkelig godt. Foto: Steen Madsen

Ekstra Bladet Skolefodbold er ikke kun en oplevelse for fodboldspillere. Dem, der spiller i klub til hverdag. Nej, det er lige så meget for klassekammerater. Oplevelsen er meget bredere end blot det, der sker på banen.

Se kampfakta her

Super kulisse
Det fik vi et godt eksempel på i drengekampen mellem Kirkebjerg Skole og Vanløse Skole i Vanløse Idrætspark.

Der var tid til en lille snak i pausen. Foto: Steen Madsen
Der var tid til en lille snak i pausen. Foto: Steen Madsen

Eleverne ankom i små grupper til stadion flankeret af en lærer. De blev herefter vist på plads langs banen, så de på ingen måde forstyrrede spillet. Men de skabte en flot lydkulisse. Der skal lyde en stor ros til begge skoler - og ikke mindst lærerstaben - for planlægning og gennemførsel af denne begivenhed.

Løb med håneretten

Kirkebjerg tog teten
Det var Kirkebjerg, der først tog denne flotte kulisse i brug. De spillede en flot gang teknisk fodbold, og det var fuldt fortjent, at Lenni bragte dem foran på et flot mål. Kort efter var han på færde igen og øgede til 2-0. Herefter overtog Emil scenen og scorede to flotte mål inden pausen til pausestilling 4-0.

Skruede op efter pausen

Anfører Emil med sved på panden i varmen. Foto: Steen Madsen
Anfører Emil med sved på panden i varmen. Foto: Steen Madsen

I anden halvleg kom Vanløse mere med i spillet, og det blev da også til en håndfuld chancer, ,em heldet var ikke lige med holdet på dagen, så det blev ikke til scoringer. Krikebjerg scorede yderligere to gange, så slutresultatet blev en sikker sejr på 6-0.

Magtdemonstration i lokalopgør

Stærk keeper
Målmand Phillip Grandt fra Vanløse lyste op på holdet. I første halvleg stod han flot i målet og forhindrede Kirkebjerg i at score i mange tilfælde. Og efter pausen tog han en tørn ude på banen og kom endda til et par målchancer.

Det var den rene Lykke