Første halvleg var afgørende

Stort pres: Gæsternes keeper stod distancen mod de mange skud

Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Søren Møller
Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Søren Møller

Onsdag tog Niels Steensens Gymnasium imod Sortedamskolen.

Kampens store kæmpe var Ibrahim Jalloh, der virkelig hjalp sit hold videre til anden runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Fra sin placering midt i forsvaret hos Sortedamskolen, gik Ibrahim flere gange med frem. Det var på en sådan måde, at han spurtede langs sidelinjen fra alt og alle for så at lægge bolden ind over.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Drama for alle pengene

Hurtige scoringer
Men Ibrahim havde holdkammerater, der også kunne spille forbold. Og da der kom en løs bold efter at have været en tur oppe på overliggeren, var Kasper Trung ikke sen til at sende den det sidste stykker ind over mållinjen. Så førte udeholdet  1–0 efter kun tre minutters spil.

Det lod dog ikke til at gå hjemmmeholdets angriber Mikkel Andersen så meget på. For bare et par minutter senere kunne han bringe balance i regnskabet med en super flot scoring til 1–1.

Hjemmeholdet pressede nu på for at bringe sig i front. Men når det så kom til chancer, manglede de lige at få bolden det sidste stykke ind over mållinjen. Det var især på grund af gæsernes dygtige målmand Emilio Herrera, klarede ærterne for sig selv og sine holdkammerater.

Ibrahim Jalloh fra udeholdet spillede en fantastisk kamp. Foto: Søren Møller
Ibrahim Jalloh fra udeholdet spillede en fantastisk kamp. Foto: Søren Møller

Se også: Vadede videre

Målfattig halvleg
I fodbold er det ofte sådan, at når et hold virkelig presser på, så kan der ske noget i den anden ende ud af næsten ingenting. Det skete da også. For lige pludselig fik udeholdet en kontramulighed, og så stod det 2–1 til Sortedamskolen. Målscoreren var Sophus Lindegaard. Jublen var stor hos holdkammeraterne, men der var kun spillet 25 minutter af kampen, så værterne havde god tid til at komme igen.

I det meste af anden halvleg var der et stort pres fra hjemmeholdet for at få udlignet. Men alt, hvad der kom i nærheden af målet, tog Emilio Herrera sig af, eller også brændte hjemmeholdet ved at skyde forbi målet.

Det hele endte i en 2–1 sejr til Sortedamskolen.

Efter kampen sagde Ibrahim:

- Det holdt hårdt, men vi er glade nu.

Ibrahim spiller selv til dagligt i B1903, og det han har gjort, siden han var fem år.