Første mål i syv år

Helt lige: Begge mandskaber kæmpede bragt i lokalopgøret

Der var fra starten lagt op til et tæt opgør. Foto: Rikke Randrup
Der var fra starten lagt op til et tæt opgør. Foto: Rikke Randrup

I en rigtig spændende første runde af Ekstra Bladet Skolefodbold tørnede Al Hikma Skolen sammen med Hay-Skolen.

Skolerne er mildest talt naboer, og der var lagt op til dramatik, da de to drengehold stod overfor hinanden i dagens kamp i Valby Idrætspark.

Se kampfakta her.

Det gælder om at holde tungen lige i munden. Foto: JJØ Storkøbenhavn Smal sejr i intens duel

Målrig halvleg
Hay-Skolen kom godt fra start, og efter 13 minutter og 35 sekunder hjernede Tarik Ilhan bolden på undersiden af overliggeren og ind i målet. Han fortalte før kampen, at han var en spiller, man skulle holde øje med. Og det kan man vist roligt sige, at man skulle.

En god start for gæsterne, som ikke skulle bruge mere end fire minutter, inden Melik Anli fik sat den næste bold i kassen. 2-0 til et meget selvsikkert udehold.

Men der skulle mere til at ryste hjemmeholdet. Hashem Tarek fik listet bolden i mål til en 2-1 reducering, og bare 50 sekunder senere sendte Ali Y kuglen i mål.

2-2 ved pausen. To meget tændte mandskaber. To hold der havde alt at vinde og intet at tabe.

Spillerne var tændte inden kampen. Foto: Rikke Randrup
Spillerne var tændte inden kampen. Foto: Rikke Randrup

Der blev gået til makronerne i mandagens opgør. Foto: Søren Møller Storkøbenhavn Værter bed fra sig i sejr

Første mål længe
Begge hold kom ud til anden halvleg med den klare holdning, at de skulle have sejren med hjem til skolen. Berkan Caliskan fra udeholdet skullet dog ikke bruge mere end to minutter, før han sendte bolden i nettet til 3-2. Det blev kampens slutresultat.

En konstant farlig Mahdi Hilw  blev kampens spiller for Al Hikma skolen. Han var tæt på at sende hjemmeholdet på ret kurs flere gange, men desværre uden held.

Efter kampen måtte både træneren Per og spillerne fra Al Hikma Skolen alligevel erkende, at de havde spillet godt. Rygterne gik samtidig hurtigt om, hvornår de egentlig sidst havde scoret et mål i Ekstra Bladet Skolefodbold – en enkelt tilskuer havde googlet sig til, at det ikke var sket siden 2011.