Fortryllende anden halvleg

Fuld gas: Højdevangens drenge gav den gas i anden halvleg, hvor de sikrede sejren

Hung Tran forsøger sig på mål. Han var en vigtig profil for sit hold i dag. (Foto: Rasmus Anker)
Hung Tran forsøger sig på mål. Han var en vigtig profil for sit hold i dag. (Foto: Rasmus Anker)

Da Højdevangens skole tog imod Korsager skole, var der målfest på menuen. Men vi skulle ind i anden halvleg for at finde afgørelsen.

Se kampfakta her

Første halvleg startede ellers med hurtigt spil fra begge mandskaber. Der gik heller ikke længere end tre minutter, før vi fik det første mål. En stor brøler i Højdevangen-forsvaret sendte Korsager-angriber, Valdrin Asipi, alene mod målmanden. En duel, som angriberen køligt kom sejrende ud af, efter en sikker placering ned i venstre målhjørne. Han fortsatte med at fejre målet på ordentlig maner. Og sådan kom kampen i gang. 1-0 til Korsager Skole.

Valdrin Asipi med målet til 1-0. (Foto: Rasmus Anker)
Valdrin Asipi med målet til 1-0. (Foto: Rasmus Anker)

Se også: TV: Suveræn sejr

Holdt tempoet
Det første mål tog ikke pusten fra hjemmeholdet, da de kort efter målet mod dem, sendte et større angreb i gang over venstrekanten. Efter et par afleveringer ude ved kanten, fik de sendt bolden ind til angriber og topscorer, Sasha Bentsen, som bankede udligningen ind for Højdevangens skole. 1-1 efter fire minutter.

Der var naturligvis stor jubel for hjemmeholdet. Og det var der også god grund til, da de med det første mål begyndte at finde gode kombinationer og for første gang spillede sig helt igennem Korsager-forsvaret. Efter målet blev kampen en lige, men hård affære. Begge mandskaber gav alt hvad de havde, for at bryde igennem.

Anfører Hung Tran med en stor chance for hjemmeholdet. (Foto: Rasmus Anker)
Anfører Hung Tran med en stor chance for hjemmeholdet. (Foto: Rasmus Anker)

Se også: TV: Årets comeback udeblev

Sasha og Valdrin
Efter 19 minutter af kampen brød Sasha Bentsen igennem Korsager-forsvaret endnu en gang. Efter et hjørnespark, hvor bolden faldt ned foran ham, fik han prikket den ind mellem de Korsager-spillere, der stod mellem ham og målet. Stillingen var nu 2-1 til Højdevangen Skole, men Korsager-spillerne var tydeligvis opsatte på at ændre på det.

Og ligesom Højdevangens Skole havde svaret igen på Korsager Skoles tidlige mål, gjorde Korsager Skole det præcis samme her. Der skulle dog gå fire minutter før udligningen til 2-2 kom. En stikning til angriber Valdrin Asipi slap igennem Højdevangens forsvar og sendte ham helt fri med målmanden. Ligesom sidst var Valdrin tydeligvis opsat på at score, og han placerede bolden forbi målmanden og endnu en gang ned i venstre hjørne. 2-2 efter 23 minutter. 2-2 var også stillingen, da holdene gik til pause.

Køligt placeret af Valdrin Asipi ved målet til 2-2. (Foto: Rasmus Anker)
Køligt placeret af Valdrin Asipi ved målet til 2-2. (Foto: Rasmus Anker)

Se også: Tæt affære

Efter pausen skete der en markant ændring. Det var ikke en taktisk ændring, men mere en mental ændring hos Højdevangens drenge. De kom nemlig blæsende ud til anden halvleg og scorede målet til 3-2. Sasha Bentsen slog til for tredje gang i dagens opgør og fuldendte sit hattrick ved at sparke bolden ind fra kanten af feltet.

Efter målet kunne man godt forvente samme handlingsforløb som i første halvleg. Mange stod derfor og forventede et hurtigt mål fra Korsager, men i stedet var det Højdevangen, der holdt fast og blot tre minutter efter målet til 3-2, scorede de også til 4-2. Angriber Lukas Klærke fik bolden i venstre side af feltet og fik roligt sparket bolden ind med en flad og hård inderside. Et rart mål for Højdevangen, der gav dem et slags sikkerhedsnet.

Se også: Goliat slog David

One way traffic
Det skulle dog vise sig, at Højdevangen slet ikke havde brug for et sikkerhedsnet. I stedet for at trække sig tilbage og forsvare, fortsatte de med at angribe. Det gjorde de også klogt i og da der var gået 45 minutter af kampen, var stillingen 6-2 til Højdevangen.

Et mål af forsvarsspiller, Kasper Søderstrøm, som headede bolden ind efter et hjørnespark, og anfører Hung Tran, som efter et par smarte driblinger, bankede bolden ind bag målmanden fra midt i feltet. I anden halvleg var det Højdevangens der sad på kampen og efter målene til 6-2 fortsatte de med at angribe. De kunne dog ikke bryde igennem Korsager-forsvaret flere gange og kampen sluttede 6-2 til Højdevangens Skole.

Højdevangen skoles anfører, Hung Tran, med målet til 6-2. (Foto: Rasmus Anker)
Højdevangen skoles anfører, Hung Tran, med målet til 6-2. (Foto: Rasmus Anker)
 

Efter kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold anfører Hung Tran, som havde dette at sige om holdet og kampen:

— Selvfølgelig er det lidt sværere at spille ligeså godt, som man gør med sit klubhold, men jeg synes vi gjorde det rigtigt godt i dag. Vi er spillere fra mange årgange, så vi øver os i at spille sammen, hvilket jeg synes går fremad. Vi spillede en del bedre end i første kamp, så jeg håber vi kan fortsætte i den retning og nå videre i turneringen.

— Det var sjovt at være anfører i dag. Jeg er det ikke normalt for min klub, men jeg er blevet bedt om at arbejde med min attitude, så det prøver jeg på. Især i de her kampe.

1 af 3 Den gik vist i nettet. (Foto: Rasmus Anker)
2 af 3 Får han den mon forbi keeperen? (Foto: Rasmus Anker)
3 af 3 Hung Tran forsøger sig på mål. Han var en vigtig profil for sit hold i dag. (Foto: Rasmus Anker)