Fremragende comeback

Blev dramatisk: Værterne vendte spillet totalt og udlignede pludseligt

Emil  Santos fra Kirkebjerg Skole var en af de helt store spillere. Han lavede et hattrick på et vigtigt tidspunkt i slutningen af kampen. Her er han sammen med målmanden Kalle Christoffersen, der reddede to straffespark. Foto: Niels Torp
Emil Santos fra Kirkebjerg Skole var en af de helt store spillere. Han lavede et hattrick på et vigtigt tidspunkt i slutningen af kampen. Her er han sammen med målmanden Kalle Christoffersen, der reddede to straffespark. Foto: Niels Torp

Hjemmeholdet fra Kirkebjerg Skole tog imod udeholdet fra Løjtegårdsskolen i dette opgør i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Begge hold havde i deres første runde begge vundet 5-2 over Kirsebærhavens Skole og Lykkebo Skole. I værternes seneste kamp hev de en 3-1-sejr hjem, mens gæsterne vandt sikkert med 7-0 i deres seneste opgør.

Der var mange fremmødte tilskuere, som blev vidner til et meget spændende drama.

Se kampfakta her.

Der var mange fremmødte tilskuere, der var kommet for at støtte hjemmeholdets drenge. Foto: Niels Torp
Der var mange fremmødte tilskuere, der var kommet for at støtte hjemmeholdets drenge. Foto: Niels Torp

TV: Kæmpede deres besøgstid

Hattrick og gang i spillet
I midten af anden halvleg førte gæsterne med 5-2. Alle på kunstgræsbanen bag Vanløse Stadion var overbeviste om, at værterne var færdige i Ekstra Bladet Skolefodbold. Men spillerne i de hvide trøjer ville det anderledes.

En udvisning på ti minutter til en af udeholdets forsvarsspillere ændrede meget.

Med tre mål hvor det ene var bedre end det andet, scorede Emil Santos med udpræget brasilianske takter. Han havde lavet et vaskeægte hattrick i kampen. Han satte også bolden i nettet en gang mere, da han udlignede til 5-5 med få minutter tilbage af det intense opgør.

Derefter måtte holdene ud i straffesparkskonkurrence. De mange skoleelever fra hjemmeholdet var helt oppe at ringe af begejstring.

Robin Østrøm fra Løjtegårdsskolen viste glimrende takter og lavede fire kasser. Foto: Niels Torp
Robin Østrøm fra Løjtegårdsskolen viste glimrende takter og lavede fire kasser. Foto: Niels Torp

TV: 4-0 på fem minutter

Store profiler
To spillere stjal billedet i dette velspillede opgør. Værternes Emil Santos havde scoret fire af kampens mål. Han leverede en fremragende indsats. Gæsternes Robin Østrøm havde ligeledes scoret fire mål i kampen. Disse to dygtige spillere kommer vi med garanti til at høre mere om i fremtiden. Læserne bør skrive deres navne bag ørerne.

Begge var i besiddelse af en fin teknik, god boldbehandling, herlige driblinger og ikke mindst en effektiv målnæse.

- Jeg spiller i FA 2000 på deres elitehold U16, sagde sympatiske Emil fra hjemmeholdet.

- Jeg nyder mit fodbold, og det var helt fantastisk, at vi kunne komme tilbage i dette opgør. Det viser, at vi har en virkelig god holdånd blandt spillerne, tilføjede han.

Den talentfulde Robin Østrøm er et stort aktiv i B93 på U16-holdet. Men han var yderst kort for hovedet efter opgøret, da han var dybt skuffet over, at det lykkedes modstanderne at komme godt igen i den ordinære tid.

Max  Winther fra Løjtegårdsskolen fik fidusbamsen for en stor arbejdsindsats og fine tekniske detaljer. Foto: Niels Torp
Max Winther fra Løjtegårdsskolen fik fidusbamsen for en stor arbejdsindsats og fine tekniske detaljer. Foto: Niels Torp

Keeper klarede ærterne

Spænding til det sidste
Den ordinære kamp endte 5-5. Det var tydeligt, at værterne havde momentum i straffesparkskonkurrencen. Alle de fire spillere Kalle Christoffersen, David Obinagiwe, Nicolai Parker og Rasmus Emil scorede sikkert, mens et par af spillerne fra udeholdet ikke kunne stå for det voldsomme pres og brændte.

Der var kraftfulde afslutninger i målhjørnet, hvor de to holds målmænd nærmest var helt uden chance.

Hjemmeholdets målmand Kalle Christoffersen kastede sig til højre i to tilfælde og reddede et par skud.

Straffesparkskonkurrencen endte 9-7 til hjemmeholdet, som sikrede sig den videre adgang til Ekstra Bladet Skolefodbolds fjerde runde.

David Obinagiwe fra Kirkebjerg Skole gik forrest, da det gjaldt i slutningen af kampen. Med gode tacklinger og fine afleveringer fik han fidusbamsen. Foto: Niels Torp
David Obinagiwe fra Kirkebjerg Skole gik forrest, da det gjaldt i slutningen af kampen. Med gode tacklinger og fine afleveringer fik han fidusbamsen. Foto: Niels Torp