Funch funklede i feltet

Dygtig målmand: I gyser på straffespark viste Munkeegårds keeper klassen

Munkegård kan se deres keeper stå forrygende. Foto: Jackie Nissen
Munkegård kan se deres keeper stå forrygende. Foto: Jackie Nissen

Der var ikke engang gået to minutter. Så stod den 1-0 til Munkegårdsskolen, da skolens drenge mødte Enghavegård Skole på udebane.

Se kampfakta her

Hurtig start
En lang bold og scoring af Thomas Pøhl fik for alvor gang i kampen. Efter scoringen tog Enghavegård det lidt med ro og kørte bolden rundt. Det så ud som om, de lige skulle fordøje lynmålet.

Tenniscifre i lokalbrag

Enghavegård begyndte mere og mere at sidde på spillet og spillede også til tider nogle rigtig flotte angreb, men det blev kun til langskud, som Munkegårdsskolens målmand Oliver Funch kunne redde sikkert.

TV: Victors victory i angrebet

Stærk keeper
Dog slap Enghavegård fri efter 22 minutter og var helt alene med Oliver Funch, men igen reddede han flot.

Munkegård-drengene kunne trække vejret igen efter 29 minutter, da Enghavegård fik et gult kort og kom i undertal. I anden halvleg pressede Munkegård-drengene hårdt på for at udnytte, at de var 11 mod 10, men det blev ikke til de store chancer.

Profil: Har fodboldgenerne fra min far

Der kom udligningen
Efter 45 minutter spillede Enghavegård-drengene et flot angreb, som endte i højre side, hvor der blev sparket et flot indlæg indover, som David Elmlund kunne sætte hovedet på. Bolden fløj i mål, og den stod nu 1-1 til stor jubel for hjemmeholdets tilskuere.

Efterfølgende spillede begge hold klogt og ville ikke sætte noget på spil, så det blev uden de store chancer og ingen mål.

Tabte trods mål efter 12 sekunder

Dermed skulle kampen i straffespark. Dette blev en gyser, hvor begge hold brændte to ud af de første fem spark. Det sjette spark brændte Enghavegård, og så skulle Munkegårdsskolen bare score.

Det gjorde de sikkert og vandt dermed 5-4 i den spændende kamp.

Lavede en Leicester