Futsal på kunstgræs

Brillerede: Gæsternes fodboldevner var for stor en mundfuld

Waleed Salha spillede en forrygende kamp for Tagensbo Skole. Foto: Birger Dencker
Waleed Salha spillede en forrygende kamp for Tagensbo Skole. Foto: Birger Dencker

Onsdag tog Ørestad Friskole hjemme imod Tagensbo Skole. Værterne kom godt fra start, og Latimer havde en kæmpe mulighed for at bringe hjemmeholdet foran. Det skete dog ikke.

Se kampfakta her.

Se også: Moste modstander i mosen

Offensive mandskaber
Begge hold spillede meget offensivt, og allerede i det 13. minut havde Ørestad Friskole en kæmpe chance. I samme minut slog gæsterne kontra. Uheldigvis for udeholdet ramte bolden træværket. I disse minutter bølgende kampen rigtig meget frem og tilbage.

Tagensbo Skole fik efterhånden overtaget. I det 19. minut slog Ali Arbouchi til og scorede sikkert i det lange hjørne uden chance for Jakob i hjemmeholdets mål.

Nu sad udeholdet rigtig godt på kampen, men der skete ikke mere i første halvleg. Stillingen ved pausen var 1-0 til gæsterne.

Det var en frustreret træner for hjemmeholdet, der var klar i mælet kort inden pausen:

- Vi skal vist fortælle drengene, hvad tilbageløb er.

Gæsterne bragte sig selv foran efter 13 minuter. Foto: Birger Dencker
Gæsterne bragte sig selv foran efter 13 minuter. Foto: Birger Dencker

Se også: Gjorde kort proces

Kunne intet gøre
I anden halvleg startede gæsterne med at lægge et voldsomt pres på Ørestad Friskole. Der gik også kun seks minutter, før Miro Cetiner var hurtig efter en ripost, og så stod den 2-0.

Det mål nåede hjemmeholdet ikke at ryste af sig, før kampens spiller Waleed Salha øgede til 3-0.

Gæsterne sad nu på hele spillet, og der blev brilleret med både hel og tå. Ahmad Kansour sagde på sidelinen:

- Vi er ikke mange, som spiller rigtigt fodbold, men flere af os spiller futsal – så godt det ikke er på rigtigt græs, sagde han og hentydede til kampens kunstgræsbane, som passede deres spillestil rigtig godt.

Latimer fra Ørestad Friskole med en god mulighed. Foto: Birger Dencker
Latimer fra Ørestad Friskole med en god mulighed. Foto: Birger Dencker

Efter et lille kvarter af anden halvleg viste futsalspilleren Ahmad Kansour, at han sagens kunne sparke til en rigtig fodbold. Med et forsøg fra distancen hamrede han til bolden, som dykkede ned bagved keeper Jakob. Så var udeholdet foran 4–0.

Nu foregik alt på hjemmeholdets banehalvdel, og Ahmed Issa kom fri på højrekanten. På et perfekt indlæg, som Ayoub Haddaoui stormede frem til, gjorde han det til 5–0 til gæsterne.

Få minutter efter var Ahmed Issa så i målscorerens rolle. Han afsluttede en forrygende anden halvleg af til slutresultatet 6-0 til Tagensbo skole. De er nu klar til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.