Gæs på banen

Overlod banen til spillerne: Da der skulle spilles fodbold, fandt de et andet sted at hvile

Det var et noget specielt syn der mødte spillerne, da dagens kamp mellem Præstemoseskolen og Dansborgskolen skulle afvikles. Banen var optaget af flere hundrede grågæs, der havde indtaget banen til fælles hvile inden trækket til varmere lande begyndte. Gæssene tog dog godt imod spillerne og gav plads, så opvarmningen kunne begynde. Men da kampen skulle starte måtte spillere fra udeholdet rutineret følge gæssene uden for banen.

Se kampfakta her

Der var knald på i nærkampene. (Foto: Steen Madsen)
Der var knald på i nærkampene. (Foto: Steen Madsen)
 

Præstemoseskolen kom med en frisk sejr på straffespark over Thomasskolen på 4-2, mens Dansborgskolen kom med en 7-2-sejr over Frederiksberg Privatskole.

Så begge hold var optimistiske før starten. Isabella Bønlykke og Cilia Naaman fra Dansborgskolen var sikre på sejr.

— Vi skal nok vinde. Det er bare ærgerligt, at vil har ligget stille i næsten 14 dage, fremhævede Cilia.

— Vi spillede rigtigt godt i vores seneste kamp og det gør vi også i dag, kommenterede Isabella.

Mathilde Ømark (tv.) modtog fidusbamsen for Dansborgskolen. (Foto: Steen Madsen)
Mathilde Ømark (tv.) modtog fidusbamsen for Dansborgskolen. (Foto: Steen Madsen)

Se også: Daniel Agger sponserer spillertøj

Ret i forudsigelserne
Og noget kunne tyde på, at pigerne fra Dansborgskolen havde noget at have deres optimisme i. Holdet kom flot fra start og tog da også føringen med 1-0. Præstemoseskoen var lidt længere tid om at komme i gang, men fik efterhånden greb om spillet, uden dog at komme til de store chancer. Så det var helt efter spil og chancer at Dansborgskolen øgede til 2-0 inden pausen.

Så skal der tages indkast. (Foto: Steen Madsen)
Så skal der tages indkast. (Foto: Steen Madsen)

Se også: Mål på stribe

Anden halvleg blev en kopi af første. En del spil til Præstemoseskolen uden at blive helt farlige, men to mål til Dansborgskolen, så resultatet blev en sejr til Dansborgskolen på 4-0.

Nu venter der et drabeligt opgør mellem Avedøre Skole og Dansborgskolen. En kamp med to gode tekniske hold og med spillere der kender vejen til målet. Dansborg-pigerne skal forberede sig på at møde 'Weber-Grillen', som spiller for Avedøre. Hun er en giftig angriber, som ligger nummer to på topscorerlisten.

Se også: TV: Weber-Grillen