Gav gejst fra sidelinjen

Fair sejr: Marcus er blevet skadet og måtte bakke holdkammeraterne op fra siden

Der blev gået til den, da drengene fra Langhøjskolen skulle møde drengene fra Hendriksholm Skole. Begge hold havde inden denne spillet tre kampe hver. Foto: Steen Madsen
Der blev gået til den, da drengene fra Langhøjskolen skulle møde drengene fra Hendriksholm Skole. Begge hold havde inden denne spillet tre kampe hver. Foto: Steen Madsen

Drengene fra Langhøjskolen skulle på hjemmebane tage imod drengene fra Hendriksholm Skole.

Værterne kom til denne kamp med nogle fine sejre i bagagen. I deres seneste kamp vandt de 4-1 over Præstemoseskolen. Gæsterne spillede deres seneste kamp mod Rødovre Skole, hvor de vandt 6-4 efter en spændende straffesparkskonkurrence.

Men nu var det begge holds fjerde kamp, og de skulle spille om deres videre færd i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Havde 'license to win'

Må sidde på sidelinjen i et helt år
Da begge hold var i fuld gang med opvarmningen, stod der en høj dreng med skinne om benet og på to krykker og kiggede langt efter sine holdkammerater fra hjemmeholdet. Vi spurgte, hvad der var sket, og Marcus Laurenborg forklarede, at han i søndags kom alvorligt til skade med sit knæ, da han spillede turneringskamp for Friheden IF.

- Jeg har kun spillet to af vores nu fjerde kampe, inden det gik galt. Nu er det slut, kom det trist fra Marcus.

Desværre har Marcus heller ikke mulighed for at være med igen til næste sæsons Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Den første melding fra lægerne var, at der ikke kan spilles fodbold i det næste års tid, fortalte han.

Nu når Marcus var ude, ville det blive spændene at se, hvordan værterne ville klare sig. Marcus spiller normalt en af de vigtige pladser på midtbanen for holdet.

Det var dog ikke til at se på Marcus' medspillere, at de manglede ham på banen. De startede som lyn og torden. Efter få minutters spil headede Oliver Pedersen et flot hjørnespark ind i kassen til en 1-0-føring.

Der gik heller ikke længe, inden banens lille snurretop øgede til 2-0 på et fladt skud. Det tog udeholdet noget tid at komme dem over denne start.

Marcus fra Langhøjskolen måtte se kampen fra sidelinjen. Foto: Steen Madsen
Marcus fra Langhøjskolen måtte se kampen fra sidelinjen. Foto: Steen Madsen

Se også: Fik handskerne kort før start

Pressede lidt igen
Som halvlegen skred frem, kom de dog bedre med i spillet. De havde også et par gode forsøg. Men stillingen holdt til pausen, og her blev der talt meget om ikke at slippe koncentrationen hos hjemmeholdet.

Men værterne fortsatte, hvor de slap inden pausen. Nicolas Dyregaard scorede til 3-0. Alt så ud til at gå hjemmeholdets vej.

Men pludselig kom der fornyet spænding i kampen. På en tilfældig bold lykkedes det Josef Ibrahim at få reduceret til 3-1. Kampen var igen åben.

Hele ni af hjemmeholdets spillere spiller til dagligt på samme hold i Friheden IF. De kender derfor hinanden rigtig godt, og de er ligeledes ganske dygtige fodboldspillere, hvilket gjorde udfaldet.

Hjemmeholdets målmand Jonas fik fint reddet et forsøg. Foto: Steen Madsen
Hjemmeholdets målmand Jonas fik fint reddet et forsøg. Foto: Steen Madsen

Se også: TV: Dominans betød intet

Var allerede afgjort
Gæsterne formåede ganske enkelt ikke længere at følge med. Da Marc Schønebeck scorede til 4-1, var kampen i realiteten afgjort.

Desværre kom der lidt frustration i den ellers helt fair spillet kamp til sidst, hvor Dogus Demirovski modtog det røde kort for en grim tackling med efterfølgende skub til modstanderen.

Kampen endte fortjent 4-1 til værterne, som viste rigtig godt fodboldspil. Selvom det er svært at spå om fremtiden, har drengene fra Langhøjskolen stor mulighed for at ende mellem de fire bedste hold i Storkøbenhavn. Måske endda længere.

Drengene fra Hendriksholm Skole fik reduceret til 3-1. Foto: Steen Madsen
Drengene fra Hendriksholm Skole fik reduceret til 3-1. Foto: Steen Madsen
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen