Gik til stålet

Hamrede mål ind: Udeholdet formåede virkelig at spille sammen

Holbergskolen spillede en fin kamp. Foto: Kristoffer Serup
Holbergskolen spillede en fin kamp. Foto: Kristoffer Serup

Tagensbo Skole mod Holbergskolen var på papiret to meget jævnbyrdige hold, der skulle møde hinanden, men kampen var en helt anden.

De to hold havde nemlig hver deres spillestil. Tagensbo Skoles stil var klart, at der skulle satses på individualisterne til at kunne skabe noget på egen hånd fremad i banen. Mens Holbergskolen satsede på kompaktheden, og at hver mand kendte deres pligter og aftaler på banen.

Se kampfakta her.

TV: Stamme fra B1908: Vandt hele 14-0

Spillede godt sammen
Fodbold er en holdsport, og det skulle hurtigt vise sig at komme til Holbergskolens fordel. Fordi de spillede godt sammen og broderede sig igennem Tagensbo Skoles defensiv efter små 15 minutter.

Her fik Holbergskolen en ekstra position energi og selvtillid, der bestemt var en afgørende faktor for at knække deres modstander. For Tagensbos forsvar stod meget højt, hvilket gjorde det meget nemt for Holbergskolen at søge dybt i banen, hvilket gjorde ondt på Tagensbo forsvar. De måtte i alt se sig passeret hele syv gange.

Først på kassen - så i marken

Styrede forsvaret
Tagensboskolens offensive profiler havde svært ved brillere oppe foran specielt, fordi Holbergskolens anfører og fidusbamsevinder Liban Jamal, styrede sit forsvar til perfektion og kunne derfor tage hjem med et rent bur og et resultat, der hedder 0-7.