Gjorde kort proces

Cruise control: Sejr var aldrig i fare

Fire af kampens store profiler. Foto: Erik Larsen
Fire af kampens store profiler. Foto: Erik Larsen

Det var skønt fodboldvejr i Gentofte, hvor pigerne fra Tjørnegårdsskolen tog imod Vidarskolen til deres første kamp i årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Tjørnegårdsskolen var på hjemmebane, og derfor havde de måske en lille fordel i forhold til gæsterne.

Se kampfakta her.

Se også: Målmand scorede i målfest

Værterne styrede kampen
Hjemmeholdet lagde lidt tryk på fra kampens begyndelse, men vi skulle hen i tiende minut, før det gav pote. Det var Fjolla Seferi der havde sidste fod på bolden og bragte værterne i front med 1-0.

Herfra blev hjemmeholdet ikke sat på de store prøver, og Tjørnegårdsskolen virker da også som et meget homogent hold, hvor også Una Dreijer gjorde sig flot bemærket. Hun var simpelthen alle steder på banen i opgøret mod Vidarskolen.

Der stod 1-0 ved pausen til hjemmeholdet, men straks inde i anden halvleg brændte det igen på hos udeholdet, da Fjolla Seferi igen drev lidt gæk med deres forsvar og bragte sit hold foran 2-0.

Holdets tredje mål blev sat ind af Emilie Böhmer, og til sidst scorede Issey Nadybal til 4-0, hvilket også blev kampens slutresultat.

Dermed er Tjørnegårdsskolen videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem Bakkegårdsskolen og Gentofte Skole.

1 af 2 Vejret var skønt i Gentofte. Foto: Erik Larsen
2 af 2 Fire af kampens store profiler. Foto: Erik Larsen