Hattrick-Hassan på pletten

Videre: Walk in the Park for værterne

Hovedstød fra udeholdet. Foto: Adam Kristoffersen
Hovedstød fra udeholdet. Foto: Adam Kristoffersen

Ni mål på 20 minutter må være en eller anden rekord. 6-3 var stillingen, da kampen var en tredjedel gammel. Begge forsvarer viste ikke skræmmende styrke. Omvendt viste angriberne på de to hold stor effektivitet foran kassen. Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen
Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen

Se også: TV: Værterne kæmpede forgæves

Hattrick-Hassan
Nørrebro Park Skoles lille angriber Hassan El-Barakat lavede tre mål i de første 18 minutter og var i det hele taget en kilde til evig uro. Efter pausen kom begge forsvarer bedre med, og det blev ”kun” til tre mål de første 15 minutter af anden halvleg. Efter 45 minutter var stillingen dermed 8-4 til hjemmeholdet. Endnu et hattrick blev det til fra Abdul Arshad fra hjemmeholdet. De to profiler oppe i front var forrygende kampen igennem.

Flot frispark fra Abdul. Foto: Adam Kristoffersen
Flot frispark fra Abdul. Foto: Adam Kristoffersen

Se også: Rosas store regnshow

Lukket af
I det sidste kvarter blev der ikke scoret, hvilket betød, at Nørrebro Park Skole sikkert kunne køre sejren i land i på den regnvåde bane.

Stor ros til Hassan El-Barakat og Abdul Arshad fra værterne, men også ros til Sylvester Dunker fra Guldberg Skole, der spillede en stor kamp. Han var manden bag to af gæsternes scoringer.

Samlet set en fortjent sejr til hjemmeholdet, der kampen igennem var skarpe foran Guldberg Skoles mål.