Heftigt comeback

På vej imod nederlag: Der blev hamret mål i kassen i den ene ende, indtil det andet hold pludselig vendte skuden

Der var mange flotte mål i opgøret. (Foto: Rasmus Anker)
Der var mange flotte mål i opgøret. (Foto: Rasmus Anker)

Kampen imellem Løjtegårdsskolen og Christianshavns Skole startede med meget direkte spil fra begge mandskaber.

Begge hold ville ud over stepperne fra start. Anfører for Løjtegårdsskolen Sebastian Koldin virkede som en konstant trussel for Chistianshavns Skole, men gode fysiske præstationer fra Christianshavns skoles centerforsvar var et godt modsvar til angrebene i det første kvarter.

Da der var spillet 20 minutter af kampen, kunne Christianshavns Skoles forsvar dog ikke holde stand længere. Et angreb fra Løjtegårdsskolen, der gik over højrekanten, før en aflevering ind i feltet landede for fødderne af anfører Sebastian Koldin, som ganske sikkert placerede bolden i nettaget. 1-0 til Løjtegårdsskolen.

Se også: TV: Årets comeback udeblev

Stillingen forblev 1-0 til pausen.

Vi skulle ti minutter ind i anden halvleg, før vi fik det næste mål.

Se kampfakta her.

Endnu en gang var det Sebastian Koldin, der havde målstøvlerne på, da han på snu vis opsnappede en aflevering mod Christianshavns målmand. Han trak bolden udenom ham, og sparkede bolden sikkert i målet til 2-0.

Sebastian Kolind i orange trøje lagde godt ud for sit hold. (Foto: Rasmus Anker)
Sebastian Kolind i orange trøje lagde godt ud for sit hold. (Foto: Rasmus Anker)

Pludselig vending
Målet afspejlede Løjtegårdsskolens start på anden halvleg, hvor de var startet godt.

Det var som om, at målet til 2-0 vækkede spillerne fra Christianshavns Skole. I en kamp, der nu virkede til at stå på sikkert spil fra Løjtegårdsskolen og et forsøg på at undgå ydmygelse fra Christianshavn-drengene, fik tilskuerne sig noget af en overraskelse.

Efter scoringen til 2-0 ændrede Christianshavns Skoles tilgang til kampen. Det spil, som de i først halvleg havde haft svært ved på grund af modvinden, kunne nu lige pludselig lade sig gøre med vinden i ryggen.

Derfor skulle der heller ikke gå længere end tre minutter, før reduceringen til 2-1 kom. Et højt skud udefra af Christianshavns Anthony Chambrin, sneg sig hen over Løjtegårds-målmanden og efterlod ham uden chance for at redde bolden.

Der var mange lækre detaljer i kampen. (Foto: Rasmus Anker)
Der var mange lækre detaljer i kampen. (Foto: Rasmus Anker)
 

Gang i målene
Dette satte gang i Christianshavns målmaskine, og blot to minutter efter reduceringen til 2-1, udlignede de til 2-2.

Et flot mål af Christianshavns Emil Padovan, som tog et langt løb op igennem forsvaret, hvor den høje afleverings-længde snød Løjtegårdsskolens målmand, Tobias Lantz-Pedersen, og som Emil Padovan blot skulle sætte en enkelt berøring på, før bolden trillede forbi målmanden og ind i målet.

Kampen var på to minutter blevet helt åben igen, men det var holdet fra Christianshavn, der havde medvinden med sig. Dette udnyttede de også til fulde, da de efter 57 minutter fik det længe ventede mål til 2-3.

Se også: TV: Klasse fornægter sig ikke

En scoring af Jonas Nielsen, som hele kampen havde haft fysiske kampe med spillerne fra Løjtegårdsskolen, som snød målmanden ved smart at hamre bolden ind ved nærmeste stolpe. Efter målet jublede han roligt med armene ud til siden.

Med ét enkelt minut tilbage af kampen kom dødsstødet så fra Christianshavns Skole. Deres første målscorer, Anthony Chambrin, opsnappede en stikning bag Løjtegårdsskolens forsvar og placerede køligt bolden forbi målmanden til 2-4. Sikke et comeback af Christianshavns Skole, der efter en effektiv anden halvleg, hev sejren med hjem.

Christianshavns Skole fik lavet noget af et comeback. (Foto: Rasmus Anker)
Christianshavns Skole fik lavet noget af et comeback. (Foto: Rasmus Anker)