Hurtige Hozics hattrick

Fart på: Valby Skole havde svært ved at følge med Alem Hozic og co.

Valby med et angreb. Foto: Tobias Illum
Valby med et angreb. Foto: Tobias Illum

Det var to hold, der gerne ville fremover banen, som mødtes i Valby Idrætspark. Valby Skole stod klar til at tage imod gæsterne fra Ålholm Skole i en kamp, som skulle vise sig at blive utrolig chance- og målrig.

Se kampfakta her

Hurtigt mål
Efter blot et minut og 34 sekunder bragte Ålholm Skole sig foran, efter at forsvaret fra Valby Skole ikke havde clearet bolden efter et hjørnespark. Det så derfor tidligt ud til, at det skulle blive en ensidig affærer, men Valby Skole ville det anderledes. Da der var gået to minutter og 50 sekunder, var det derfor Ålholms målmand tur til hente bolden ud af netmaskerne, efter Victor på flot vis bankede bolden i mål.

Der var dermed fuld fart på kampen fra start af med to meget angrebslystne hold.

Valby Skole var stærkt repræsenteret med tilskuere på sidelinjen, og vi skulle vente 'hele' otte minutter, før der skete noget spændende i kampen igen.

Imby Salihi var en af sit holds bedste. Foto: Tobias Illum
Imby Salihi var en af sit holds bedste. Foto: Tobias Illum


Ålholms angreb kombinerede sig flot op i gennem banen, der endte med en frispilning af Ålholms frontangriber Mohamed. Mohamed nåede dog aldrig at afslutte, da han blev skubbet ud af balance af et skub i rygge.

Magiske Mikkels trylleshow

Dommeren kunne intet andet gøre end at pege på pletten. Ålholms topscorer Alem Hozic fik lov at sparke og satet den sikkert fladt ude i siden. Han lavede i alt tre mål i kampen.

Alt var lige
Herefter så Ålholm sig ikke tilbage, og de formåede at spille sig frem til flere større chancer, men den velspillende Mikkel Løve i Valby-målet sørgede for, at kampen efter 15 minutter stadig var helt åben.

TV: Et Hammer på straffespark

Valby Skole fik kæmpet sig tilbage i kampen og fik i perioder presset Ålholm helt tilbage på banen - dog uden at komme frem til de helt store chancer. Ålholm så ud til være okay tilfredse med at være presset helt tilbage, da deres forsvar styret af Imby Salihi stod stærkt, og de var farlige i kontraspillet. Efter 25 minutter var det netop efter en omstilling, at Ålholm på flotteste vis spillede den tredobbelte målscorer Alem fri i dybden. Og han lagde den sikkert forbi målmanden.

Frederik Christensen med sin fidus. Foto: Tobias Illum
Frederik Christensen med sin fidus. Foto: Tobias Illum

Fart på
Og så gik det stærkt igen. Blot tre minutter senere var Alem igen spillet helt fri foran mål, og han lagde den endnu engang sikkert forbi målmanden. Valby måtte derfor gå til pause bagud 4-1, og det var svært at se, hvordan de skulle kunne komme tilbage i kampen.

Valby Skole havde dog ikke mistet modet og kom klart bedst ud til anden halvleg. Ført an af kampens spiller fra Valby Skole, Frederik Christensen, kom de frem til flere muligheder for at bringe sig tilbage i kampen. De manglede dog lige den sidste skarphed og lidt held, og det var i stedet for Ålholm, som efter 45 minutter spil fik fremtvunget endnu et straffespark.

TV: Gyser på 16 straffespark

Denne gang er det forsvarsgeneralen Imby, som blev kaldt frem for at tage det. Ligesom sin forgænger scorede han sikkert på afslutningen hårdt og fladt i højre side. Herefter gik luften lidt ud af ballonen for Valby Skole, og de kunne blot se til, da Ålholm Skole udbyggede føringen til både 6-1 og 7-1 på blot tre minutter. Målene blev scoret af henholdsvis Mohamed og Imby, som derfor begge kunne kalde sig dobbelte målscorere.

Pyntet på resultatet
Valby Skole fik pyntet på resultatet.

Victor Sandgreen spillede en god kamp. Foto: Tobias Illum
Victor Sandgreen spillede en god kamp. Foto: Tobias Illum

Bagud 7-1 med tre minutter igen var kampen reelt afgjort, men Ali Abbas fra Valby Skole viste sine fodboldfærdigheder frem ved at drible en tur op igennem midten og afslutte køligt forbi Ålholms målmand. Ali og Valby Skole fik dermed pyntet på resultatet, og kampen endte 7-2 Ålholm Skole, som var klart det stærkeste hold med et angreb, der havde masser fart og gode fodboldevner.

To mål, to assists: Katrine satte turbo på