Imponerende målscore

Cruiser videre: Stærke piger fra Niels Steensens Gymnasium

Pigerne fra Niels Steensens Gymnasium (hvid) er klar til tredje runde med en samlet målscore på 25-0. (Foto: Carsten Ankerdal)
Pigerne fra Niels Steensens Gymnasium (hvid) er klar til tredje runde med en samlet målscore på 25-0. (Foto: Carsten Ankerdal)

Det var næsten spil til et mål, da Niels Steensens Gymnasiums piger tog imod Skolen ved Bülowsvej på Fælleden.

Se kampfakta her.

Fra kampens start satte Niels Steensens piger sig på kampen. De kom med masser af selvtillid fra første runde, hvor de fik en overbevisende 15-0-sejr. Det skulle blive næsten ligeså overbevisende i dag.

De spillede flydende henover midten og brugte fint fløjene, som rykkede til baglinjen. De fik også sendt en del farlige og kvalificerede indlæg ind i Bülowsvejens felt.

Der var mange angrebsivrige Niels Steensens-piger. (Foto: Carsten Ankerdal)
Der var mange angrebsivrige Niels Steensens-piger. (Foto: Carsten Ankerdal)

Se også: Maries målfest

Hul på målbylden
Der gik da også kun tre minutter, før pigerne fra Niels Steensens fik hul på målbylden. Efter et fint angreb, lå bolden i nettet bag den godt kæmpende Lejla Krak i Bülowsvejens mål. Det var Sarah Bøgelund, der åbnede ballet, da hun scorede fra straffesparkspletten.

Og så gik det ellers stærkt. Først scorede Mathilde til 2-0 og kort efter satte Marie Vindahl et flot frisparksmål i kassen til 3-0. Herefter var der en lille pause i scoringerne, men Niels Steensens kunne alligevel gå til pause med en 3-0-føring, da Mathilde scorede sit andet mål og rundede første halvleg af.

Hvem får fat i den? (Foto: Carsten Ankerdal)
Hvem får fat i den? (Foto: Carsten Ankerdal)

Se også: Galleri: Lundehusskolen - Niels Steensens Gymnasium

 

Skarphed i anden halvleg
I anden halvleg fortsatte Niels Steensens-pigerne hvor de slap. De to Diaz-søstre tjekkede ind i kampen og nettede to gange hver.

Pigerne fra Bülowsvej fortsatte dog med at kæmpe. De gav virkelig aldrig op. Havde de ikke kæmpet så flot, var nederlaget blevet endnu større. De var simpelthen oppe mod overmagten i dag.

Især Cathrine Bjaldbye gik forrest for gæsterne. De endte dog med et nederlag på 10-0. Niels Steensens Gymnasiums piger cruiser derimod videre i turneringen. Nu med en samlet målscore på 25-0 efter to kampe. De ser ekstremt gode ud. Især trioen med Marie Vindahl og Diaz-søstrene kan bære holdet langt. Generelt er de dog stærkt besat på alle pladser.

I næste runde skal de møde vinderen af Husum Skole og Bordings Friskole.

1 af 2 De tre prisvindere. (Foto: Carsten Ankerdal)
2 af 2 Pigerne fra Niels Steensens Gymnasium (hvid) er klar til tredje runde med en samlet målscore på 25-0. (Foto: Carsten Ankerdal)