Ingen gule kort i intens fight

Gik til stålet: Drengene havde fundet det helt rigtige spændingsniveau frem

Måååål. Foto: Steen Madsen
Måååål. Foto: Steen Madsen

For en af de første gange i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold regnede det, da opgøret mellem Præstemoseskolen og Frederiks Barfods Skole skulle i gang.

En del af Præstemoses spillere var glade for regnen, for så var der ekstra gode muligheder for glidende tacklinger, mens deres målmand Jannick Gøtterup var mindre begejstret:

- Der er større chancer for at tabe bolden, mente han.

Se kampfakta her.

Tenniscifre i lokalbrag

Hjemmeholdet bedst fra land
Regn eller ej, kampen skulle i gang. Det viste sig ikke at få den store indflydelse på spillet, da det stoppede med at regne næsten lige efter dommeren havde sat spillet i gang.

Det var Præstemose, der kom bedst fra land og fik tilspillet sig en del chancer, så det var ikke overraskende, at Mathias bragte holdet foran 1-0.

Præstemose kunne juble efter scoringen. Foto: Steen Madsen
Præstemose kunne juble efter scoringen. Foto: Steen Madsen

Målet vækkede Frederik Barfods spillere. De kom til adskillige chancer, før det endelig lykkedes for Arthur Faber at bringe balance i stillingen. Kort før pause scorede Wilhelm Berg til 1-2 føring ved pausen.

Frem og tilbage
- Undgå for alt i verden gule kort, lød den klare besked fra Lars Karlsson, som er træner for Frederik Barfods Skole.

Han fortsatte:

- Får vi nogen vist ud, så taber vi. De andre er alt få gode til, at vi skal spille med ti mand.

Waldemar i en af sine mange aktioner. Foto: Steen Madsen
Waldemar i en af sine mange aktioner. Foto: Steen Madsen

Spillerne hørte efter. Der kom i øvrigt ingen kort overhovedet i kampen.  Men det var på ingen måde udtryk for, der ikke blev gået til stålet. Det blev der afgjort, men spillerne holdt sig indenfor grænsen. Det var Barfods, der kom bedst i gang med i anden halvleg. En yderligere scoring til 1-3 og det lignede en afgørelse

De sidste 10 minutter kastede Præstemosen alle mand frem. Det gav pote fem minutter før tid, hvor Magnus scorede på frispark med et flot langskud. Nu var stillingen 2-3. De sidste minutter blev yderst spændende. Men Frederiks Barfods Skole holdt stand og vandt 3-2 i en tæt og velspillet kamp.