Kæmpede for at samle et hold

Lykkedes til ug: Det var godt, at pigerne havde insisteret på at stille op

Clara Quvang var med til at samle holdet. Foto: Steen Madsen
Clara Quvang var med til at samle holdet. Foto: Steen Madsen

Sidste år deltog pigerne fra Hellerup skole ikke i Ekstra Bladet Skolefodbold. Der var ikke nok spillere, og Clara Quvang stod på mål for drengene. I år havde Clara og en veninde arbejdet hårdt på at samle et hold, der kunne deltage.

Holdet talte bl.a Elisa Nordlund, som ikke dyrker fodbold til daglig. Hende finder man nemlig i HIKs skøjtehal, hvor hun dyrker kunstskøjteløb.

Kunststøjteløberen måtte have vand. Foto: Steen Madsen
Kunststøjteløberen måtte have vand. Foto: Steen Madsen

Se kampfakta her.

TV: Tryllerier i venskabets kamp

En slags debut
Så det var en form for debut for pigeholdet fra Hellerup i dagens kamp mod Ordrup. Det skulle vise sig at Clara og co. havde gjort et godt stykke arbejde. Clara, som til daglig spiller for B93s U16-hold som målmand, havde givet sig selv pladsen som angriber og scorede da også Hellerups første mål.

Det var også stillingen ved pausen i en meget lige affære, hvor der var chancer til begge sider. Vi fik denne kommentar fra Maja Shawe fra Hellerup:

- Det er rigtig sjovt at være med. Der er en rigtig god stemning på banen mellem alle spillere, så vi nyder at være med.

Så er udskiftning. Foto: Steen Madsen
Så er udskiftning. Foto: Steen Madsen

TV: Ingen ville give sig
Satte en slutspurt ind
I anden halvleg fortsatte løjerne, og begge trænere trippede nervøst på sidelinjen. Men så satte Hellerup spurten ind og scorede to gange til et slutresultat på 3–0. Jublen var forståeligt nok stor, da dommeren fløjtede kampen af. Det stod klart, at Hellerup var gået videre.

Så mon ikke Hellerup har fået fat i noget stort, så pigerne har bestemt noget at have optimismen i, når næste kamp fløjtes i gang.