Kæmpede til det sidste

Gav aldrig op: Anusha arbejdede stenhårdt, men kunne ikke forhindre nederlag

Den mobile målmand Anusha Siddiq var en stor oplevelse i opgøret i Ryparken. Foto: Niels Torp
Den mobile målmand Anusha Siddiq var en stor oplevelse i opgøret i Ryparken. Foto: Niels Torp

Rent spillemæssigt var der stor forskel på de to pigehold fra Kildevældsskolen og Åvangskolen fra Bornholm, da de mødtes i Ryparkens Idrætscenter. Gæsterne vandt en overbevisende 7-0-sejr, men det var keeperen, Anusha Siddiq fra Kildevældsskolen, som til dels stjal billedet.

Se kampfakta her.

Den vævre anfører fik et spark over benet i første halvleg, og det betød, at hun trak målmandshandskerne på og vogtede buret i den resterende del af kampen. Den dygtige B93-spiller havde flere strålende redninger og gik frygtløst ud i fødderne på angriberne fra Åvangskolen. Hun kastede sig ned og reddede ofte bolden, når angriberne var alene igennem. Hun kunne dog ikke forhindre, at bornholmerne vandt med 7-0, da de var overlegne gennem hele kampen.

TV: Juulen var knivskarp

Opfyldt målsætning
- Vi havde en målsætning i denne turnering at besejre mindst et københavner-hold. Det er hermed opfyldt efter dette opgør, smilede Anders Munch, der er lærer på Åvangskolen.

- Vi ser frem til næste kamp, som spilles senere i oktober. I øvrigt vil jeg gerne rose, Anusha, Kildevældsskolens målmand, da hun stod helt fantastisk mellem stængerne, og hun reddede flere gode skud, der normalt ellers var gået ind, sagde han.

Åvangskolens lærer deler instrukser ud. Foto: Niels Torp
Åvangskolens lærer deler instrukser ud. Foto: Niels Torp

TV: Dramatik fra pletten i paradiset

Massere af mål
Det var trioen, Cecilie Hornshøj, Nicole Andersen og Martha Langskov, der var mest toneangivende for Åvangskolen. Sidstnævnte indledte opgøret med et fornemt hattrick - og de blev ovenikøbet scoret på et kvarter. Dermed var kampen reelt afgjort. Det skal siges, at de bornholmske piger gennem hele kampen viste et højt teknisk spil, hvor de ramte hinanden fint med gode afleveringer, ligesom de konstant flyttede sig for hinanden og altid var spilbare.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Kildevældsskolen - Åvangskolen, 0-7

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Anusha Siddiq, Kildevældsskolen
Martha Langskov, Åvangskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Isabel Zinther, Kildevældsskolen

Åvangskolen, der jubler efter dagens sejr. Foto: Niels Torp
Åvangskolen, der jubler efter dagens sejr. Foto: Niels Torp