Kaptajn Louis samlede tropperne

Solidt: General kørte sejren i hus

Louis Pena styrede slagets gang i mandagens opgør. Foto: Adam Kristoffersen
Louis Pena styrede slagets gang i mandagens opgør. Foto: Adam Kristoffersen

Louis Pena er et navn, I skal huske på. Der er ingen tvivl om, at den unge midtbaneprofil har et enormt potentiale. Det viste han i dagens udekamp på Nyager Skole, hvor hans hold fra Rødovre Skole, ellers fik noget af en mareridtsstart, da værterne bragte sig foran allerede efter to minutters spil ved Oliver Andersen - efter flot forarbejde af hjemmeholdets bedste på dagen, Saad Kiyani. Se kampfakta her.

Kom sig over chokket
Der gik i mere end ti minutter efter det første mål før Rødovre Skole kom tilbage. Gæsternes næstbedste spiller på dagen, Gustav Pejtersen, tog chancen fra distancen, og bolden gik via stolpen i mål til en fortjent udligning til 1-1. I denne fase af kampen var det Rødovre, der styrede begivenhederne.

Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen
Klar til kamp. Foto: Adam Kristoffersen

Se også: TV: Målfest i ensidig affære

Nyt langskudsmål
Med bare fem minutter til pausen tog selvsamme Gustav endnu et forsøg fra de 20 meter, og igen gav det pote, da bolden igen røg ind bag den hårdt kæmpende Alan Yasar i Nyager-målet. For at gøre ondt værre så udbyggede Rødovre Skole, helt efter spil og chancer føringen - sekundet før, at dommeren fløjtede til pause. Denne gang faldt en tilfældig bold ned for fødderne af Sadiiq Aweys, der sikkert satte 1-3-målet ind. Og dermed havde værterne en svær anden halvleg i sigte.

Der blev gået til makronerne. Foto: Adam Kristoffersen
Der blev gået til makronerne. Foto: Adam Kristoffersen

Se også: TV: Kia i sjette gear

Spændingen tilbage
Midt i anden halvleg kom der for alvor spænding ind i kampen, da hjemmeholdet blev tilkendt straffespark og udeholdet fik et gult kort. Frederik Nielsen omsatte sikkert straffesparket - og dermed var der fuld spænding det sidste kvarter.

Louis lukkede ned
Rødovres træner flyttede Louis Pena fra midtbanen ned i forsvaret, her lukkede han ellers helt ned - og med stor sikkerhed styrede han sit hold igennem den sidste svære del af kampen. Rødovre Skole lukkede opgøret med et 2-4-mål med ni minutter tilbage af kampen ved Rasmus Jørgensen. Gæsterne kunne dermed rejse de 900 meter ned ad vejen med billetten til næste runde.

Louis (til højre) og Gustav (til venstre) spillede en flot kamp. Foto: Adam Kristoffersen
Louis (til højre) og Gustav (til venstre) spillede en flot kamp. Foto: Adam Kristoffersen

Se også: Oscar overalt på banen

”Fedt af slå rivalerne”
- Det var fedt at slå Nyager - de er vores rivaler. Vi kan godt komme langt i denne turnering. Vi har et stærkt hold, udtrykte Rødovre Skoles anfører efter kampen efter kampen.

Det skal blive spændende at se, hvor langt Rødovre kan nå. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de har et par spændende profiler i Rasmus Jørgensen, Gustav Pejtersen og Louis Pena. Sejren i dag var i hvert fald fuldt fortjent.