Kaptajnen sejlede skuden i land

Tempo: Gæsterne kunne ikke følge med i anden halvleg

Kaptajn Johnsens Skole sejrede i tirsdagens opgør. Foto: Troels Bach
Kaptajn Johnsens Skole sejrede i tirsdagens opgør. Foto: Troels Bach

Tirsdag formiddag i silende regnvej på Jens Jessens Vej stod der lokalopgør på programmet, da Kaptajn Johnsens Skole og Frederik Barfod skulle krydse klinger i dette års udgave af Ekstra Bladets Skolefodbold. Se kampfakta her

Klar fra start
De første ti minutter bølgede kampen fra og tilbage, indtil Tobias fra Kaptajn Johnsens Skole sendte Evan Laursen af sted i dybden med en flot aflevering over Barfods forsvar. Evan fik hurtigt bolden under kontrol, afdriblede målmanden og sendte bolden roligt ind i et tomt mål. Umiddelbart herefter satte Barfod sig for en stund på kampen, og efter lidt klumpspil foran Kaptajn Johnsens straffesparksfelt sendte gæsternes anfører bolden helt ned ved den fjerneste opstander og efterlod keeperen i målet uden chancer. Godt drøn!

Se også: Op ad bakke for gæsterne

Spil til ét mål
Omkring midten af første halveg fik Kaptajn Johnsens Skole godt fat i kampen, og de satte sig solidt på spillet, og herfra blev der nærmest kun spillet til et mål. Gode kombinationer mellem især Marius, Evan, Adam og Jens på midten tilsat en bundsolid og stensikker forsvarskæde i Thomas og Mathias fjernede nærmest al spænding fra resten af opgøret. På en frispark lige uden for feltet kanonerede Evan bolden i kassen til 2-1, hvilket også var pausestillingen.

Se også: Slid og hårdt arbejde afgjorde affære

Buldrede derudaf
Godt fem minutter inde i anden halveg smed Marius en lækker aflevering i dybden til Jens, der elegant løftede bolden over keeperen til 3-1. Lidt tid efter blev der begået et grimt frispark på Marius godt 20 meter fra mål. Evan sparkede, og bolden strøg lige i nettet bag en sagesløs keeper i udeholdets mål til 4-1.

Herfra spillede Kaptajn Johnsesn Skole stille og roligt rundt. I venstre side afdriblede Noah et par mand, inden han løftede bolden over en fremadstormede Barfod keeper, og således blafrede netmaskerne igen i Barfodmålet. 5-1. I de døende minutter driblede Evan på tværs af banen et godt stykke uden for feltet, hvor han fik lagt den til rette for sig selv, og så sparkede han bolden i nettet til slutresultatet 6-1.