Kaptajnens fald

Intens fight: Værterne måtte se sig slået i tirsdagens opgør

Der blev gået til stålet i tirsdagens kamp. Foto: Johnny Thorsen
Der blev gået til stålet i tirsdagens kamp. Foto: Johnny Thorsen

Holmegårdsskolens Lina Rasmussen, der til daglig spiller for Hvidovre IF, humpede rundt med en skade i tirsdagens kamp mod Kaptajn Johnsens Skole, og selv med en skade var hun i stand til at gøre sig bemærket på den gode måde. Det blev i det hele taget en dramatisk kamp, selvom begge skoler vægtede fairplay. Se kampfakta her.

Lige børn leger bedst
Kampen mellem værterne fra Kaptajn Johnsens Skole og Holmegårdsskolen blev en spændende og seværdig kamp, hvor mandskaberne stod godt til hinanden.

Selv om begge skoler gik til stålet, var der en utrolig stilhed på FCK's anlæg på Jens Jessens vej. Dette skyldes, at kampen desværre blev afviklet uden publikum. Som sagt var gæsterne spilstyrende i det meste af første halvleg, hvor Liv Bay scorede efter fire minutters spil.

Ingeborg Falck i kamp med
Ingeborg Falck i kamp med

Se også: Kaptajnen på pletten

Ufarlige
Man skulle helt hen i det 28. minut, før gæsterne blev farlige ved Ingeborg Falck, men hun tøvede i sin afslutning, og muligheden løb derfor ud i sandet for værterne.

De tre lærere fra Kaptajn Johnsens Skole bør tage et medansvar for skolens exit, idet man skiftede ud på målmandsposten og tog en storspillende Josephine Bagger ud af målet. Værterne kom ellers ud som en flok brølende løver og satte gæsternes forsvar på overarbejde.

Udeholdet på bolden. Foto: Johnny Thorsen
Udeholdet på bolden. Foto: Johnny Thorsen

Se også: Kaptajnen sejlede skuden i land

Udbyggede føringen
Det fortsatte i godt og vel tre minutter, indtil Holmegårdsskolen for en enkelt gangs skyld kom ud af 'Kaptajnens' jerngreb. Her fik man et synlig bevis på, hvorfor man ikke skulle have taget Josephine ud af målet, for nu stod det 2-0.

Se også: TV: Ren opvisning

Reducering ikke nok
Men værterne lod sig ikke sådan slå ud, for efter 34 minutters spil reducerede Alberte Schneider til 1-2 for hjemmeholdet. Men håbet blev dog hurtigt slukket for værterne, for kort efter nettede Stefanie Olsen til 3-1. Og selvom værterne bed fra sig og kort efter scorede til 2-3, kunne de ikke forhindre gæsterne i at løbe med sejren.

De fik nemlig scoret til 4-2, og nu var kampen lukket. Holmegårdsskolen er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Desværre måtte kaptajnen fra hjemmeholdet forlade banen med en skade i læggen. Clara Krabbe havde ellers leveret en flot indsats for sin skole.           

Clara Krabbe måtte bæres fra banen. Foto: Johnny Thorsen
Clara Krabbe måtte bæres fra banen. Foto: Johnny Thorsen