Annonce:
Annonce:

Keeper i dobbeltrolle

Stærkt: Altmuligkvinden Christine Hersom leverede varen

Hjemmeholdet i fuld fremdrift. Foto: Søren Møller
Hjemmeholdet i fuld fremdrift. Foto: Søren Møller
Annonce:

Maglegårdsskolens og Tranegårdskolens piger skulle mødes på en af de første dage her i vinterhalvåret, og det blev noget af en kold fornøjelse for pigerne. Med en temperatur på kun otte grader var der nogle af pigerne, der frøs gevaldigt i mandagens kamp. Men når man stiller op i korte bukser, ankelstrømper og kun en tynd spillertrøje, skal der ikke meget vind til, før det går gennem marv og ben. Se kampfakta her.

Løb sig varme
Men pigerne kunne jo løbe sig varme, og det var der virkelig mange, der gjorde. Det skal siges til pigernes ros, at ingen gav op, og alle kæmpede det bedste, de havde lært. Begge holds piger repræsenterede deres skoler på fornemmeste vis.

Annonce:

Der skulle gå seks minutter, før Smila Kjær havde bragt Maglegårdsskolen foran med 1-0, og da Filippa Ulrikke Schytz bragte sit hold foran 2-0, så det mere end svært ud for gæsterne.

Men kort inden pausen lykkedes det Marie Falkebo at afdrible hjemmeholdets målmand, Christine Hersom, og sparke den i kassen til stillingen 1-2.

Udeholdets Martine Røsler med en flot redning. Foto: Søren Møller
Udeholdets Martine Røsler med en flot redning. Foto: Søren Møller

Fest og farver

På tur i marken
Til anden halvleg blev Maglegårdsskolens keeper, Christine Hersom, som kun er 12 år og går i 6. klasse, sendt ud i marken, og det skulle vise sig at være et fint træk fra værternes træner.

For der skulle kun gå fem minutter af anden halvleg, inden den lille vævre Christine drev gæk med gæsternes forsvar, og de begik et direkte frispark på hendes 30 meter fra målet.

Frisparket tog Christine Hersom sig selv af, og hun kanonerede bolden op i nettaget uden chance for Martine Røsler i gæsternes mål.

Gæsterne på bolden. Foto: Søren Møller
Gæsterne på bolden. Foto: Søren Møller

Haki i hopla

Annonce:

Trøstemål
Og da først Asta Pilgaard og siden Filippa Schytz med sin anden scoring havde bragt hjemmeholdet foran med 5-1, så det sort ud for Tranegårdskolen. Men Marie Falkebo havde mere i sig. Igen efter en solotur fik hun scoret, og udeholdet fik tændt et lille håb.

Dette håb spolerede hjemmeholdet så tre gange på kort tid. Først ved Christine Hersom og derefter ved Smila Kjær. Dette skulle dog ikke forhindre Marie Falkebo i at score sit tredje mål og dermed et hattrick til slutresultatet 8-3 til hjemmeholdet. Maglegårdsskolens piger er nu videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde Kildegård Privatskole.

Efter kampen tog Ekstra Bladet Skolefodbold en snak med en glad Christine Hersom, der var tilfreds med mandagens resultat. 

- Jeg spiller i HIK på U13-holdet, fortalte Christine Hersom.

Annonce:

- Det er første år, jeg er med på skoleholdet, og det blev så som målmand. I hvert fald i første halvleg. Det er sjovt at være med, og det var dejligt at se, at mit frisparksforsøg gik i mål. Måske skal jeg være målmand i næste kamp, men jeg vil helst spille i marken, lød det fra Christine Hersom.

Spænding til det sidste

Fiduserne
Der var ingen tvivl om, at Christine Hersom skulle have fidusbamsen, og fra Tranegårdskolen blev bamsevinderen den tredobbelte målscorer Marie Falkebo.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: