Annonce:
Annonce:

Klare klask i regnen

Våd affære: I anden halvleg gik det for alvor stærkt

Klar til kamp. Foto: Ebou Jagne
Klar til kamp. Foto: Ebou Jagne
Annonce:

Det var en mørk og regnvejrsfuld dag, da Gentofte Skole besøgte Sølvgades Skole på Emdrup Idrætsanlæg, og pigerne var klar til at gennemføre kampen uanset vejr.

Se kampfakta her.

TV: Heftig gyser

Var pessimist
Udeholdets træner havde kaldt kampen fra start og forventet, at udeholdet ville være for stærke, men der skulle dog først gå 15 minutter, før vi for første gang fik et indtryk af forskellen mellem de to hold.

Efter et fint indlæg fra Alberte til Line på bagerste stolpe, kunne udeholdet bringe sig foran 1-0. Hjemmeholdet stod ultradefensivt på banen, og gav udeholdets piger store problemer med at bryde kæden.

Fem minutter efter kom der hånd på bolden og et straffespark til udeholdet, som Alberte sikkert kunne eksekvere til 2-0. Den stilling holdt indtil pausen.

Nedsablede modstanderen

Annonce:

Viste tænder
24 sekunder skulle der gå af anden halvleg, før gæsterne yderligere kunne komme på måltavlen til 3-0.

En kort spillestop kom der, da naboen til banen blev rasende over bolde, der endte i hans have, og i fem minutter nægtede han at forlade banen, indtil træneren fra udeholdet fik styr på sagerne.

Derefter gik det ellers stærkt, Med et velplaceret skud over målmanden scorede Elisa til 4-0, og netop hende skulle ende med at score hele fire mål.

Massakren i Fælledparken: 44-0 !!

Lukkede og slukkede
Ti minutter senere stod det 8-0 til pigerne fra udeholdet. Det kunne tydeligt ses, at det var for meget for hjemmeholdet, men de blev ved og kæmpede sig til et par chancer uden reel fare.

Alberte, Julie, Alma og endnu engang Elisa kom på måltavlen, dog var udeholdet ikke færdig med at score.

Annonce:

15 minutter senere stod det klart, at udeholdet tog hjem med en storsejr på 11-0 på mål af Elisa med to og Alberte. Begge hold havde det sjovt trods regnvejr og hjemmeholdet havde et fremragende publikum med med masser af sang og fjendtlighed uden den store effekt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: