Annonce:
Annonce:

Klare klask

Målrigt opgør: Da kampen først blev skudt i gang, væltede målene ind

Drengene fra Peder Lykke belejrede Johannesskolens mål. (Foto: Rasmus Anker)
Drengene fra Peder Lykke belejrede Johannesskolens mål. (Foto: Rasmus Anker)
Annonce:

Kampen imellem Peder Lykke Skole og Johannesskolen skulle vise sig at blive et målrigt opgør.

Dog startede kampen ikke bragende eller prangende på nogen måde. Begge mandskaber spillede respektfuldt overfor hinanden.

Der var ikke det store action indenfor det første kvarter. Efter et hjørnespark fik en helt fri Peder Lykke forsvarer Claudio Bach hovedet på bolden og kunne nemt heade bolden ind i målet til 1-0.

Der blev jublet efter scoringen til 1-0. (Foto: Rasmus Anker)
Der blev jublet efter scoringen til 1-0. (Foto: Rasmus Anker)
 

Dette mål satte ikke som sådan gang i sagerne, men det var tydeligt at se på Peder Lykke-spillerne, at de fik mere og mere selvtillid.

Der skulle heller ikke gå længere end fem minutter, efter vi fik det første mål, til vi fik det andet. Et smukt udført kort frispark, hvor Peder Lykkes Lauge Persson fik bolden spillet fra frisparket, satte en mand af, og sparkede bolden ind bagved målmanden, der stod som frosset til jorden.

Se kampfakta her.

Kynismen sejrede

Annonce:

Så skete der noget
Det andet mål fik derimod gang i sagerne, og alle ville score.

Især angriber Troels Poulsen skulle vise sig at være en farlig herre i dagens opgør. Denne farlighed skulle vi allerede få at se efter 23 minutter, da et velspillende Peder Lykke hold fandt angriberen, der smart havde fundet plads inde mellem de to centerforsvars-spillere fra Johannesskolen. Helt fri i mellem dem modtog han bolden, vendte rundt og trods keeperens storartede forsøg, sparkede Troels den ind over målmanden til 3-0.

Trouls Poulsen satte gang i sine scoringer til 3-0. (Foto: Rasmus Anker)
Trouls Poulsen satte gang i sine scoringer til 3-0. (Foto: Rasmus Anker)
 

Efter 3-0 målet var Troels i gang med målscoringen. Kort tid efter udvidede han målscoren ved at score sit andet mål til 4-0, hvilket også blev stillingen ved pausen.

Efter pausen havde man forventet en reaktion fra Johannesskolens spillere, men den både fysiske og tekniske overlegenhed fra Peder Lykke-spillerne var for stor en opgave for Johannesskolen.

Suveræne Sebastian

Annonce:

Selv om Peder Lykke drengene havde stor dominans spillemæssigt, skulle vi hen efter 40 minutter, før vi fik næste mål. Indskiftede Tunc Tiryakioglu fangede en stikning bagved Johannesskolens forsvar, driblede keeperen og prikkede køligt bolden ind i nettet.

Dette satte Peder Lykke i gang for anden halvleg.

En halvleg, hvor de i starten manglede meget præcision og brændte store chancer, men som de efter 5-0-målet forbedrede og efterfølgende fortsatte med at score. For det blev også til 6-0, 7-0 og sågar 8-0. Anfører Enes Tugar Turan scorede 6-0-målet, efter mange gange at have forsøgt sig på Johannesskolens målmand, Aksel Nørgaard, som virkelig kæmpede inde i målet i dag.

Målet til 7-0 var det tredje fra Troels Poulsen.

Troels Poulsen jublede efter sin tredje scoring. (Foto: Rasmus Anker)
Troels Poulsen jublede efter sin tredje scoring. (Foto: Rasmus Anker)
 

Går efter topscorer-titlen
Målet til 8-0 blev scoret efter 59 minutter af kantsspilleren, Hassan Abdul-Hussein.

Et mål der lukkede kampen, og som også afsluttede en fin præstation af målscoreren, der havde været en stor trussel på kanten gennem hele kampen. Kampen sluttede 8-0 og var en solid og dominerende sejr til Peder Lykke Skolen.

Annonce:

Efter kampen fangede vi kampens topscorer Troels Poulsen.

— Det er en super fed turnering, og jeg glæder mig meget til næste kamp. Jeg synes, at vi spiller godt og hænger godt sammen som hold. Og efter i dag vil jeg gå efter at blive topscorer, lød den ambitiøse udtalelse fra en angriber i god form efter kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: