Klarede sig uden profil

Gik videre: Værterne leverede varen trods bange anelser

Maglegårdsskolen sender et frispark ind i feltet. Foto: Søren Møller
Maglegårdsskolen sender et frispark ind i feltet. Foto: Søren Møller

Det var med bange anelser, at Maglegårdsskolen i dag tog imod Grønnemose Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

En af årsagerne var, at deres bedste spiller Cornelius Aller ikke måtte deltage i kampen for hans klub, Brøndby IF, som skal i kamp tirsdag.

- Ja, han skal spille kamp i morgen for Brøndby, så hans træner siger, han ikke må deltage, hvis han skal være med i morgen, fortalte hjemmeholdets træner.

Selv uden Cornelius Aller blev det en meget seværdig kamp.

Fantastisk fodbold
Det var der også meget, der tydede på i de første 30 minutter, hvor hjemmeholdet spillede det flotteste fodbold, som Ekstra Bladet Skolefodbolds udsendte endnu havde set.

Allerede i det første minut havde hjemmeholdet en friløber. Her var Joel Fabrin alene med målmand Philip Sørud, men han brændte på det skammeligste og skød ved siden af målet. Og bare to minutter senere gentog Joel bedriften, da han misbrugte en friløber på ny.

Joel (i blåt) brændte flere store chancer i kampens indledning. Foto: Søren Møller
Joel (i blåt) brændte flere store chancer i kampens indledning. Foto: Søren Møller

Måtte give fortabt

Gav blod på tanden
Gudskelov havde Maglegårdsskolen den vikarierende anfører Ludwig Lærke, som blev sendt afsted i dybden efter seks minutters spil. Med en velplaceret inderside bragte han sit hold foran med 1-0.

Dette mål gav blot hjemmeholdet endnu mere blod på tanden, og i denne periode af kampen udspillede de ganske enkelt Grønnemose Skole.

Det var da også helt fortjent, at de kom på 2-0. Endnu en gang var det Ludwig Lærke, der sendte bolden i kassen, efter Joel fik et skud halvklaret, og returen fik Luca Nicolai Hvidt sparket på stolpen. Derefter fik Ludwig sendt bolden i kassen.

Dermed stod den 2-0 til værterne fra Maglegårdsskolen, da dommeren fløjtede til pausen.

I anden halvleg kom Grønnemose Skole bedre med i kampen. Måske fordi hjemmeholdet blev lidt nervøse og var usikre i deres boldomgang.

Joel i frit løb mod kassen. Foto: Søren Møller
Joel i frit løb mod kassen. Foto: Søren Møller

Ostemad var afgørende

Reducerede
Som det ofte går, kom gæsterne på 1-2 tidligt i anden halvleg ved Alladin Atta, og dermed var kampen fuldstændig åben. Og kort efter blev hjemmeholdets keeper, Frederik, sendt til afkøling i ti minutter, da han spændte ben for gæsternes Alin Ferari.

Her var det Thor Zacho, som afløste Frederik i kassen, og Thor gjorde det fremragende mellem stængerne. Med et par store redninger tog han brodden af udeholdets angribere, som dermed blev holdt fra fadet.

Bare tre minutter efter Thor kom tilbage på banen, begik gæsternes Nasim Mohammad en svinestreg på Thor i målet, og Nasim modtog derfor en advarsel, der sendte ham ud i ti minutter.

I dommerens overtid fik Grønnemose Skole yderligere to gule kort, og det er bestemt ikke det, man har brug for, når man er bagud 2-1 i kampens døende minutter.

Intens duel. Foto: Søren Møller
Intens duel. Foto: Søren Møller

Keeper i dobbeltrolle

Lukkede og slukkede
I det niende tillægsminut fik værterne så et frispark lige uden for feltet, og det blev sat ind af Ludwig Lærke, der dermed lukkede og slukkede til stillingen 3-1 til Maglegårdsskolen.

De bange anelser over ikke at have Cornerlius Aller med blev altså gjort til skamme.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Maglegårdsskolen - Grønnemose Skole, 3-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Thor Zacho, Maglegårdsskolen
Alin Ferari, Grønnemose Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Luca Hvidt, Maglegårdsskolen