Klasse til forskel

Målfest: Værternes stjerner sørgede for triumf

Romeo og Besar lavede henholdsvis otte og fire mål i torsdagens kamp. Foto: Niels Torp
Romeo og Besar lavede henholdsvis otte og fire mål i torsdagens kamp. Foto: Niels Torp

Det var kattens leg med musen, da Holbergskolens drenge bankede Al Quds Skole fra Nørrebro med hele 22-0. Sejren kunne nemt være blevet større, hvis ikke nogle af de vindende spillere var begyndt at lege med bolden og spille i små trekanter. Se kampfakta her.

Det skal til tabernes ros siges, at de kæmpede igennem samtlige 60 minutter, men det var tydeligt, at de var op mod overmagten. Holbergskolen har et homogent hold, men der er et par stjerner, som skiller sig markant ud.

Profilerne
Det er de to angribere Romeo, og Besar, som brillerede med tekniske færdigheder og elegante mål, da de tilsammen scorede mere end halvdelen af hjemmeholdets mange mål.

- Jeg spiller til daglig i FC Nordsjælland, men det er rigtigt hyggeligt at spille sammen med kammeraterne fra skolen. Vi kender hinanden godt, og det er ikke afgørende, hvem der scorede målene, da vi gerne vil have de fleste medspillere på måltavlen, smilede Besar.

Al Quds Skole fra Nørrebro ydede det bedste, de havde lært, men selvom de blev udspillet i alle spillets facetter, så tog de nederlaget med godt humør.

Ayman Kadim reddede mange afslutninger i anden halvleg. Foto: Niels Torp
Ayman Kadim reddede mange afslutninger i anden halvleg. Foto: Niels Torp

Se også: En Hai foran mål

Var bare bedre
- De var klart bedre end os, og det var tydeligt, at de havde mange spillere, der til daglig spiller fodbold i klub, pointerede Ayman Kadim, der var på mål i de sidste 30 minutter. Han havde flere flotte redninger og kan være stolt af sin indsats mellem stængerne.

Holbergskolen røg ud i første runde sidste år i Ekstra Bladets Skolefodbold, men spillerne håber i år, at de kan nå rigtig langt. Med den rette indstilling og positive sammenhold vil vi med garanti komme til at høre mere om drengene fra Holbergskolen i Nordvest København. I næste runde skal Holbergskolens drenge møde Utterslev Skole.

Ayub Moussati fra Al Quds Skole. Foto: Niels Torp
Ayub Moussati fra Al Quds Skole. Foto: Niels Torp