Kneben sejr hevet hjem

Enligt mål blev afgørende: Kampen blev i høj grad udkæmpet på midten af banen

Der blev gået til stålet. Foto: Kristoffer Serup
Der blev gået til stålet. Foto: Kristoffer Serup

Nogle af holdene er nået til anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold. Her stod de to konkurrerende skoler i Gladsaxe overfor hinanden.

Se kampfakta her.

Fin kontrol over bolden. Foto: Kristoffer Serup
Fin kontrol over bolden. Foto: Kristoffer Serup

Hattrick uden de store anstrengelser
Startede nervøst
Grønnemose Skole, der tidligere var gået videre på en smal 2-1 sejr skulle få endnu en nervepirrende kamp imod Vadgård Skole. Kampen startede buldrende med nervøst spil fra begge mandskaber, heri med mange nærkampe og masser af dueller. 

Her var det uundgåeligt at ligge mærke til Frederik Lohmann i den centrale del af Grønnemoses forsvar, der var en uigennemtrængelig mur igennem hele kampen og endte også med at løbe med den ene fidusbamserne.

Spillet og chancerne balancerede frem tilbage i første halvleg, men det var alligevel Grønnemose, der trak det længste strå og bragte sig foran efter 12 minutter på et fremragende skud udefra feltet af midtbanemanden Jonas Fagerdal. Resultat holdt halvlegen ud og begge hold fik en tår vand og foretog taktiske ændringer.

Effektiviteten blev afgørende

Ikke flere mål
En af de ændringer Vadgård overvejer, er at sætte Lyngbys U18-pigespiller Kristine Johansen på banen. Kristine spiller både skolefodbold for Vadgårds skoles pigefodboldhold, men minsandten også for drengene. U18 spilleren udtalte at, hun godt kan lide at spille med drengene, da der masser af intensitet og fight med på banen.

Kristine kæmpede igennem. Foto: Kristoffer Serup
Kristine kæmpede igennem. Foto: Kristoffer Serup

Der gik heller ikke længe, før Vadgårdtræneren satte Kristine på banen, der fik til opgave at gå ind og jagte en udligning. Det var bestemt også lige ved og næsten for Vadgård Skole, at de kunne bringe bolden i kassen på en kæmpe chance i dommerens overtid, hvor en afrettet bold fra Mican Atici ramte overliggen.

Men det var ikke nok og Grønnemose Skole går videre til Ekstra Bladet Skolefodbold på endnu en kneben sejr på 1-0.

Kristine udtalte efter kampen:

- Jeg synes, at det var en kamp, der kunne gå begge veje. Heldigvis er vores pigehold stadig med.