Løb ind i lussing

Kæmpede bravt: Udeholdet var simpelthen for stor en mundfuld for pigerne

Katrinedal-pigerne sad på kampen fra første fløjt. Foto: Jackie Nissen
Katrinedal-pigerne sad på kampen fra første fløjt. Foto: Jackie Nissen

Allerede efter 1 minut og 29 sekunder kom det første mål af Katrinedals Skoles piger. Det var tydeligt allerede efter dette mål, at mange af Katrinedals pigerne var vant til at spille fodbold, og de spillede imod nogle hårdt kæmpende Korsager-piger, som dog ikke var vant til at spille fodbold.

Se kampfakta her.

TV: Et Hammer på straffespark

Kæmpede igennem i forsvaret
I halvlegen stod den 0-9 til Katrinedals pigerne, men hvis det ikke havde været for Korsager skolens forsvarsspiller Marua Al-Ameri og målmand Marija Djukic, havde det været en større føring. Maruna stod i vejen op til flere gange og fik clearet bolden flot, og Marija stod inde på målet og var rigtig ofte i vejen og lavede nogle rigtig flotte redninger.

I anden halvleg var Korsager Skolen lidt bedre med, men der var forsat stor pres ned imod deres mål.

Magiske Mikkels trylleshow

Spillede flot bold
Katrinedals pigerne begyndte i anden halvleg og spille rigtig flot fodbold og ikke 'bare være direkte ned imod Korsagers mål.

Bolden kom flot ind i midten og spillet derfra ud på kanten, hvor der blev skabt store chancer. Der var rigtig mange flotte angreb. Specielt Katrinedals venstre back Mathilda Nansen kom op til flere gange med over venstre side og lavede nogle fantastiske indlæg og havde et virkelig flot og hårdt spark.

Katrinedals målmand ville også gerne være med i det offensive, så med 10 minutter igen begyndte hun og spille angriber og blive fremme, men det blev dog ikke til mål, selvom hun var tæt på.

Kampen endte 0-16, og selvom Korsager skolen kæmpede rigtig flot, så måtte de give op efter at have mødt et dygtigt fodboldhold.