Lukas lynede i kortshow

Gang i den: Tilskuerne kedede sig ikke, da Pilegård spillede sig videre

Lukas til 4-0. Adam Kristoffersen
Lukas til 4-0. Adam Kristoffersen

1, 6,  24,  28 og 40. Det må være Lukas Kristensens yndlingstal denne torsdag. I disse minuttal afgjorde den 15-årige AB-spiller nemlig ene mand kampen mod Amager Fælled Skole. Fem mål på 40 minutter var ganske enkelt imponerende.

Se kampfakta her

Foran på 31 sekunder
Kampen startede med en Lukas-scoring allerede efter 31 sekunder, og da han efter 5:30 gjorde kunststykket efter, så sørgede han for en drømmestart til værterne. 2-0 til Pilegårdsskolen. Hjemmeholdet i blå trøjer sad massivt på første alvleg, og det var derfor fuldt fortjent, at Lukas Kristensen kunne sætte både 3- og 4-0-målet ind kort før pausen.

I pausen snakkede gæsterne om, at de skulle lægge noget mere pres på Pilegårdsskolen.

TV: Flikflak og salto efter scoring

Mere med
Det gjorde de klart bedre i starten af anden halvleg, som var meget mere lige. Dog kunne de ikke hindre Lukas i at bringe hjemmeholdet foran 5-0 10 minutter efter pausen.

Det var som om, at kampen ændrede karakter fra hyggelig og seværdig til intens og hård. Amager Fælled spillede med musklerne, og det resulterede i fire gule og to røde kort i de sidste 20 minutter. En scoring til hvert hold i slutfasen ved henholdsvis Mads Søgaard og Nicklas Cornelius gjorde, at hjemmeholdet kunne hente en sikker 6-1-sejr.

Lyn på kanterne

Pilegård tæt på. Foto: Adam Kristoffersen
Pilegård tæt på. Foto: Adam Kristoffersen

Fairplay-håndklædet gik til Nicklas Cornelius for en fed spontan glæde over at reducere til stillingen 6-1 med otte minutter tilbage - god stil.

Gæsternes store profil og fidusmodtager var forsvarsgeneralen Mattias Skjold, der flot styrede sit forsvar - og til tider var ene om at holde sit hold inde i kampen.

Fidusen i den anden lejr gik (naturligvis) til en forrygende Lukas Kristensen.

Tennisspiller: Vi er nok favoritter

LUKAS' BLÅ BOG

Navn:  Lukas Kristensen

Klub: AB

Hold: U16a / U17b

Skolefodbold: Med for tredje gang

Klasse: 9.K

Lukas med sin fidus. Adam Kristoffersen
Lukas med sin fidus. Adam Kristoffersen

TV: Hammer afgjorde kampen