Lukas 'Motor'

Professionelt: Lukas og Bomber-Sønnerne er videre i turneringen - klar til femte runde

Lukas 'Motor' Siig var den store dynamo på midtbanen. (Foto: Thomas Kristensen)
Lukas 'Motor' Siig var den store dynamo på midtbanen. (Foto: Thomas Kristensen)

Lukas Siig fra Skovgårdsskolen var den store spillemæssige oplevelse, da Tjørnegårdsskolen i dag måtte forlade turneringen efter et klart nederlag. Peter Møller junior scorede to kasser.

Se kampfakta her

Bomber-sønner
Skovgårdsskolen stillede til start med sønner af to prominente navne. Således var tidligere meget omtalte Gustav Møller, søn af Peter Møller, og Emilio Acunto-de Lorenzo, søn af Ugo de Lorenzo, var således at finde på holdkortet for hjemmeholdet.

Det var da også tydeligt at se, at de to juniorer har arvet nogle af fædrenes kompetencer. 10 minutter inden pausen sendte Emilio hjemmeholdets Philip Lyck i dybden. Med en klassisk 'FIFA sweaty'  leverede han bolden på tværs, og så kunne Gustav Møller glide bolden ind til 1-0.

TV: Tidligere landsholdsspillers søn åbnede ballet

TV: Peter Møllers aftryk

Ned i tempo
Fra starten af anden halvleg faldt tempoet i kampen gevaldigt. Tjørnegårdsskolen havde det svært over for den dominerende midterakse hos Skovgårdsskolen i form af Emil Olufsen og Jens Dreyer Rosenkrantz.

I den anden ende blev der heller ikke vist den store løbevillighed, med undtagelse af midtbanemotoren, Lukas Siig, som kampen igennem kæmpede bravt. Det betød at kampen i store dele af anden halvleg mindede om en sommerferiekamp uden den store intensitet.

Preben Elkjær
Der blev dog drysset lidt mere stjernestøv ud over Gentofte Sportspark inden slutfløjtet. Gustav Møller modtog bolden på kanten af feltet, og med et par fikse træk rundede han Tjørnegårdsskolens forsvarsspillere, og udplacerede en sagesløs David i gæsternes mål med et flot chip.

TV: Nervepirrende afgørelse

Det hele endte med en sikker 4-0-sejr til Lukas 'Motor', Bomber-Sønnerne og co.