Luksusproblem: Svært at udtage holdet

Stærk trup: Højdevangens Skole har (for) mange dygtige spillere på pigeholdet

Kenny Thorup, tidligere Superliga-spiller, har et fremragende hold, og der er ingen tvivl om, at disse piger nok skal nå langt i turneringen. Foto: Niels Torp
Kenny Thorup, tidligere Superliga-spiller, har et fremragende hold, og der er ingen tvivl om, at disse piger nok skal nå langt i turneringen. Foto: Niels Torp

Højdevangens Skole på Amager har et homogent og velfungerende fodboldhold, og de viste pigerne i opgøret mod Skolen på Islands Brygge med en knusende sejr på 6-0.

Se kampfakta her

Skønne rammer
I herligt solskin og med flere hundrede elever på lægterne viste pigerne fra Højdevangens Skole, at de har tænkt sig at nå rigtigt langt i denne turnering.

Teknik som onkel i 1. division

Træner Kenny Thorup - tidligere spiller i FCK, AB og Fremad Amager - har et luksusproblem, da der er rigtig mange dygtige fodboldspillere at udtage holdet fra.

- Vi har rigtig mange dygtige piger på skolen, men der kan kun være 14 spillere, så vi må prioritere, hvilket kan være vanskeligt, sagde den tidligere Superliga-spiller.

Kan komme langt igen

Freja gik forrest
Et par spillere skilte sig helt ud på det vindende hold. Nemlig Freja Petersen med tre mål og den dygtige tekniker Marisa Ranthe med to mål. De var med i det opbyggende spil samt også i afslutterens rolle.

Det er tydeligt, at de begge spiller fodbold på et lidt højere højere niveau.

Tvillinger gik forrest i tæt opgør

De var samtidig godt hjulpet af holdkammerater, som ofte løb i position uden bold, og det gav masser af plads i kæderne hos modstanderen.

I de første 30 minutter scorede Højdevangens Skole fire mål, mens det 'kun' blev til yderligere to kasser i de resterende 30 minutter.

TV: Brændte 20 chancer - vandt 7-1

Kæmpede flot
Pigerne fra Skolen på Islands Brygge viste fornemt kampmod, og de gav aldrig op mod overmagten, selvom det til tider var spil til ét mål.

Især keeper Mathilde Galsøe var forrygende med med mange flotte redninger. Også midtstopper Thit Bertelsen spillede en flot kamp og kom konstant kom i vejen for modstanderne og ryddede op. Der skal til hele holdet lyde stor ros for, at de fightede til sidste fløjt.

Eminente Elmira: Tekniker fra sjette tryllede