Mål og matematikpoint

Hattrick: Daniel Janum er en målfarlig herre, men måske falder der også lidt point i matematikbogen

Daniel Janum med et af sine mange, flotte raids med bolden. (Foto: Henrik Schou)
Daniel Janum med et af sine mange, flotte raids med bolden. (Foto: Henrik Schou)

Daniel Janum var en af de store oplevelser for Niels Steensens Gymnasium mandag formiddag. Drengene ekspederede Lundehusskolen ud med 13-0. Tre af målene scorede Daniel.

Se den glade målscorers reaktion efter kampen.

Revanchen kom i hus
De to hold mødtes også i første runde af turneringen sidste år. Dengang var det Lundehusskolen der sejrede. Derfor havde Niels Steensens drenge revanche til gode i dag. Den fik de, og det glæder Daniel.

— Jeg er glad og vi fik vores revanche. De var gode sidste år, så det har fyldt en del for os, sagde han da Ekstra Bladet mødte ham efter kampen.

Daniel og holdkammeraterne spillede en flot kamp. Med flotte og gennemspillede angreb, lignede de et hold, som havde spillet sammen masser af gange før. Men det er ikke tilfældet.

— Vi har fået mange nye spillere ind, fordi der er kommet helt nye klasser. Så der er mange nye drenge, men jeg synes de spiller godt. Vi havde trænet sammen en enkelt gang inden kampen i dag. Vi spillede godt i dag i forhold til at vi lige skal lære hinanden at kende.

Se også: Sådan arrangeres kampen

Se også: Se hvem I skal spille mod

Mål og point i matematikbogen
Med sine tre scoringer lægger Daniel sig i toppen af topscorerlisten. Han må dog se sig overgået af holdkammeraten Adam. I sidste ende vil Daniel dog gerne være ham, der scorer mest.

— Jeg må snuppe topscorertitlen. Han (Adam, red.) er kant og jeg er angriber, så jeg skal jo score mål. Men man skal skabe den størst mulige målchance. Jeg sparkede for eksempel en del hjørnespark og jeg tror vi scorede på tre af dem.

Daniel fejrer en scoring med sin holdkammerat Adam. (Foto: Henrik Schou)
Daniel fejrer en scoring med sin holdkammerat Adam. (Foto: Henrik Schou)
 

Ligesom med hjørnesparkene, spillede Daniel flere gange uselvisk og fandt sine holdkammerater på fornem vis. Han er en ydmyg bejler til topscorerprisen. Og så er der måske point at hente hos matematiklæreren.

— Jeg går aldrig efter at være egocentreret, men selvfølgelig vil jeg gerne score mål og gøre min træner glad. Det er også min matematiklærer, så det kan være at jeg kan score lidt point der, siger en grinende Daniel.

Daniel Janum spiller til dagligt i Taastrup, hvor han også bor. Han spiller ikke på hold sammen med sine nogle af drengene fra skolen til hverdag.

1 af 2 Daniel scorede hattrick i dagens kamp. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Daniel Janum med et af sine mange, flotte raids med bolden. (Foto: Henrik Schou)