Målamok

22 kasser: Pigerne fra Dragør bankede kasser ind, som det passede dem

Målene røg i kassen på samlebånd fra Dragørs piger. (Foto: Rasmus Anker.
Målene røg i kassen på samlebånd fra Dragørs piger. (Foto: Rasmus Anker.

I kampen mellem pigerne fra Ørestad Skole og Dragør Skoles piger fik vi noget af en målfest.

Pigerne fra Dragør Skole startede kampen meget offensivt og pressede alle mand frem lige fra det første minut. Ørestad Skole stillede sig dog også meget langt nede på banen, hvilket gav plads til pigerne fra Dragør.

Denne offensive tilgang gav tidligt i kampen pote for udeholdet og allerede efter halvandet minut scorede Dragørs offensive midtbanespiller Rikke Fournaise til 1-0. Herfra gik det kun ned ad bakke for Ørestad Skole, da de slet ikke kunne finde hinanden i opspillet. Dragør Skole overtog bolden gang på gang.

Efter tre minutter gjorde Veronica Vadmand fra Dragør Skole scoren til 2-0 efter at have fået bolden i en stikning, hvor hun klogt tog bolden udenom keeperen og prikkede den ind i målet. 

Målene væltede ind i opgøret. (Foto: Rasmus Anker)
Målene væltede ind i opgøret. (Foto: Rasmus Anker)
 

Målet til 2-0 så tidligt i kampen overraskede mange og ude på sidelinjen stod tilhængerne fra Ørestad Skole og var forundrede over, hvad der skulle til for, at deres piger kunne hamle op med Dragør Skole.

Se kampfakta her.

Se også: Våde løjer

Svære vilkår
Det virkede ikke til, at der ikke var en løsning for pigerne fra Ørestad Skole, og de kunne slet ikke holde i bolden i første halvleg. Derfor var det Dragør Skole, der satte sig på kampen og uden de store problemer fortsatte målfesten. Efter det første ti minutter var spillet, stod scoren 7-0 til Dragør Skole, som var effektive ved næsten alle chancer, de fik.

På dette tidspunkt i kampen, var hele Dragør-holdet bidragende til målscoringen, men særligt deres angriber, Mille Romme, stod ud med hendes fremragende driblinger i høj fart. Hun havde på dette tidspunkt i kampen scoret to mål allerede, men hun så bestemt ikke ud til at være færdig. 

Da vi var nået 20 minutter ind i halvlegen var Dragør Skole begyndt at ramme en mur, samtidigt med at pigerne fra Ørestad Skole tydeligt fik mere selvtillid. Det var i en kort periode som om, at ingen af Dragørs piger kunne trænge igennem, men samtidigt kunne Ørestad Skoles piger heller ikke få bolden frem i banen. Dette betød, at spillet blev centreret på Ørestads banehalvdel.

Her spillede Dragørs nr. 2 Laura White, som igennem de første 20 minutter havde været en motor inde på midtbanen. Med ti minutter tilbage af halvlegen modtog hun bolden lige udenfor Ørestads felt. Hun lagde med bolden over til sit højreben, med hvilket hun sparkede bolden udenom og op over forsvaret og målmanden, som stod uden chance mod det kraftfulde skud, der havnede i nettaget til 9-0.

Målmanden var uden chance over for Laura Whites skud til 9-0. (Foto: Rasmus Anker)
Målmanden var uden chance over for Laura Whites skud til 9-0. (Foto: Rasmus Anker)
 

Efter dette mål skulle der gå fem minutter, før vi fik det næste mål til Dragør, som derefter startede en stime mere. Dette betød, at de to hold gik til pause med stillingen 12-0 til Dragør Skole.

Historien fortsatte
Efter pausen fik tilskuerne mere af det samme fra Dragør Skole. De startede halvlegen med at score til 13-0 efter 32 minutter på et mål af Mathilde Søgaard, og de fortsatte målscoringen efter det. Selvom hun ikke var hovedpersonen i målet til 13-0, viste Dragør-angriber, Mille Romme, sig fra sin bedste side her i den anden halvleg, hvor hun endte med at score målene til 15-0, 16-0, 17-0, samt lukkede kampen ved 22-0. I sandhed en stor kamp for Mille, og hun scorede i alt otte mål.

En af de positive ændringer, som Ørestad fik lavet i anden halvleg var at skifte deres målmand. Keeperen fra første halvleg, Mehtap, blev skiftet ud, så hun kunne spille forsvarsspiller, imens at Freja Schmidt kunne overtage målmandsposten. Dette gjorde hun da også ganske godt, og selvom der blev scoret mål på hende, havde hun mange gode aktioner og redninger, som var vigtige for Ørestads selvtillid.

Freja Schmidt stod en flot anden halvleg for hjemmeholdet. (Foto: Rasmus Anker)
Freja Schmidt stod en flot anden halvleg for hjemmeholdet. (Foto: Rasmus Anker)
 

Med fem minutter tilbage af kampen var scoren 22-0 til Dragør Skole.

Selve kampen havde ikke ændret sig i forhold til, hvem der skabte chancer, men store præstationer fra Ørestad-forsvaret og lidt sløsethed i afslutningerne fra Dragør, havde stoppet målscoringen. Derfor blev 22-0 også slutresultatet på kampen, hvor det tabende hold kunne give sig selv credit for at have kæmpet til slut.

Efter kampen fangede vi Dragør Skoles topscorer Mille Romme:

— Jeg synes, vi spillede rigtig godt i dag. Vi spillede godt sammen og havde højt humør. Jeg har spillet med i turneringen de to tidligere år, men det er stadig rigtig sjovt. Og nu har vi et godt hold i år, så jeg tror vi har god mulighed for at komme langt, lød meldingen fra den glade målscorer.