Måltyv drømmer om dansk landshold

Jelena på rov: Montenegrinske Jelena scorede syv gange for sit hold

Jelena er en stjerne i svøb, der drømmer om at spille for det danske landshold. (Foto: Steen Madsen)
Jelena er en stjerne i svøb, der drømmer om at spille for det danske landshold. (Foto: Steen Madsen)

I pigekampen mellem Kildevældsskolen og den Classenske Legatskole, viste det sig, at der på holdet fra Kildevældsskolen gemte sig nogle spændene profiler.

Majas mål-opskrift

Måltyven Jelena
Resultatet på 14-0 til Kildevældsskolen var der intet at sige til. Det var et nogenlunde billede af styrkeforskellen mellem de to hold. På Kildevældsskolen lyste Jelena Raicevic op med flere længder. Med sine syv mål var hun afgjort kampens bedste spiller, og var klasser over sine holdkammerater og modstandere.

Da den udsendte fangede hende i pausen, spurgte han om der ville komme flere mål i anden halvleg, end de tre hun scorede i første.

— Ja, hvorfor ikke? kom det kvikt fra Jelana, som videre fortalte om sin fodboldtilværelse:

— Jeg spiller fodbold i B93 og spiller også på Montenegros landshold, så jeg får trænet en del. Jeg fortsætter med fodbolden på højeste plan og når jeg bliver 18 år skal jeg være dansk statsborger. Så håber jeg at spille på det danske landshold.

Søster-drama

Ydmyg stjerne
Jelena er et stort talent, som givet vil dukke op i overskrifterne om nogle år, hvis hun kan fortsætte sin gode udvikling. Ud over at være en dygtig fodboldspiller, er Jelena også en meget vellidt person blandt kammaraterne. Ikke overraskende var det stjernen selv, som hentede vand til skolens drenge, som spillede umiddelbart efter.

På Kildevældsskolen hold fandtes der også et søskende par Nikoline Andersen og Liva Andersen. Begge præsterede en fornuftig indsats, og det lykkedes endda at komme på scoringstavlen.

Nikoline og Liva klar til at give den gas. (Foto: Steen Madsen)
Nikoline og Liva klar til at give den gas. (Foto: Steen Madsen)