Måtte give fortabt

Kæmpede bravt: Var oppe mod overmagten

Selvom gæsterne kæmpede bravt, så var hjemmeholdet det stærkeste hold på banen. Foto: Søren Møller
Selvom gæsterne kæmpede bravt, så var hjemmeholdet det stærkeste hold på banen. Foto: Søren Møller

Maglegårdsskolens piger havde vundet deres første kamp med 8–3. De havde spillet godt, men vidste ikke rigtigt, hvor de stod i forhold til nogle bedre hold i Ekstra Bladet Skolefodbold. Og man må sige, de kom til kort i dag.

I forhold til sidste modstander stod Kildegård Privatskoles piger meget bedre på banen, og det blev hurtigt klart, at det skulle blive en mere end vanskelig opgave at komme videre til næste runde.

Se kampfakta her.

Videre uden problemer

Tæt duel
De første tyve minutter var en klar kamp om midtbanen. Begge hold forsøgte at få kontrol over spillet og blive dominerede. Det lykkedes så først for Kildegården, da Iben Hedegaard med noget der mest lignede at hun bare skød bolden op ad banen, alligevel fik passeret målmand Elisa Johansen i Maglegårds mål.

I starten af anden halvleg fik Maglegården sat et pres ind, og efter en solotur fra Alma Lund hvor hun fik afsluttet, og Sarah Jensen i målet fik halvklaret, så dukkede Astrid Bendtsen op ved den fjerneste stolpe og udlignede.

Nu troede Maglegården, at de var på den gyldne gren, men kun et par minutter efter fik Kildegården en mulighed. Efter klumpspil i gæsternes forsvar hvor de ikke fik clearet bolden, så røg bolden hen til Johanne Olesen som stod helt fri og let kunne bringe hjemmeholdet foran.

Nu skulle Maglegård virkelig skynde sig, for der var ikke lang tid tilbage at spille i. De lagde da også pres på hjemmeholdet, der forsvarede sig rigtig godt. Og med to minutter tilbage at spille i fik Flora Munk en dyb stikning, og hun løb fra gæsternes højreback, og med et fladt skud fik hun usvigelig sikkert bragt Kildegården på 3–1.

Lige lidt hjalp det så, at Emmy Kronborg med et meget flot langskud fik reduceret til slutresultatet 3–2. Det var så en stor kontrast til Maglegårdens første kamp. Her var en modstander, der var væsentlig bedre på mange pladser.

Dermed er Kildegård Privatskole videre til næste runde, mens Maglegårdsskolen måtte lade livet i turneringen.