Modstod presset

Hev sejren hjem: Første halvleg var nok for værterne

Glade spillere fra Dyssegårdsskolen efter dagens opgør. Foto: Niels Torp
Glade spillere fra Dyssegårdsskolen efter dagens opgør. Foto: Niels Torp

Pigerne fra Dyssegårdsskolen og Tjørnegårdsskolen gav hinanden en glimrende fodboldkamp på kunstgræsbanen i B1903 på Lyngbyvej. Det til trods for, at en strid vind vanskeliggjorde forholdene for spillerne.

Se kampfakta her.

Flere profiler
Det var ganske fortjent, at det var pigerne fra Dyssegårdsskolen, som trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-0-sejr, da de var dygtige til at ramme hinanden. Og én spiller på det vindende hold skilte sig ud. Nemlig Karla Hjortlund, der med sin imponerende speed og hurtighed konstant var en trussel for modstandernes forsvar.

Den lille vævre angriber var her, der og alle vegne – og konstant i bevægelse igennem hele kampen. En anden profil i opgøret var keeperen Ida Tommerup fra Tjørnegårdsskolen, som var eminent mellem stængerne.

Flere gange gik hun frygtløst ud, når modstandernes angribere var alene igennem. Det er ikke uden grund, at hun er elitespiller på U18-holdet i B93.

Klar til kamp. Foto: Niels Torp
Klar til kamp. Foto: Niels Torp

Viste ingen nåde

To scoringer
Efter godt et kvartets spil vandt Siri Schwalm bolden på midtbanen, og med høj hastighed satte hun sine modstandere på stribe. Hun sluttede aktionen af med at sende bolden sikkert i nettet uden chance for keeperen. Dermed stod den 1-0 til Dyssegårdsskolen.

Dermed genfandt Siri Schwalm målformen fra holdets første kamp mod Munkegårdsskolen, hvor hun var på pletten i to omgange.

Kort efter nåede Ida Taarsted først frem til en løs bolden i feltet og scorede til 2-0 for Dyssegårdsskolen.

Munkene dysset i søvn

Tog teten
De sidste 30 minutter havde Tjørnegårdsskolen overtaget, hvor de spillede sig frem til flere fine muligheder, men skarpheden udeblev ganske enkelt.

I slutningen af kampen var det spil til et mål, men det lykkedes ikke Tjørnegårdsskolen at score det forløsende mål, der med garanti kunne have skabt fornyet spænding i det tætte opgør. Dermed er Dyssegårdsskolen klar til femte runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

De to målscorere, Siri Schwalm og Ida Taarsted, efter dagens opgør. Foto: Niels Torp
De to målscorere, Siri Schwalm og Ida Taarsted, efter dagens opgør. Foto: Niels Torp
 

KAMPFAKTA:

Resultat:
Dyssegårdsskolen - Tjørnegårdsskolen, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Siri Schwalm, Dyssegårdsskolen
Ida Tommerup, Tjørnegårdsskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Andreja Sugintaite, Tjørnegårdsskolen