Moste på

Hæsblæsende: Værter trak det længste strå

Alladin Atta fra Grønnemose Skole. Foto: Johnny Thorsen
Alladin Atta fra Grønnemose Skole. Foto: Johnny Thorsen

Drengekampen mellem værterne fra Grønnemose Skole og Søborg Skole startede for alvor, da gæsterne stik i mod spillets fordeling kom på 2-1 efter at have været bagud med 0-1. Det satte gang i gutterne fra Grønnemose Skole. Desværre kom der lidt for meget tryk på en gang imellem, hvilket resulterede i, at et par af spillerne kom op i det røde felt med kontant afregning ved kasse 1 i form af to gule kort.

Kløede på
Selvom Grønnemose Skole moste på, så man i glimt gæsternes sublime kontraspil, hvor især Victor på midtbanen var igangsætter og afslutter. Det så man blandt andet ved 1-1-scoringen, hvor Victor tog sagen i egen hånd og sprintede fra to forsvarsspillere og lagde bolden flot til rette i Grønnemoses mål.

På et flot hovedstød af Al kom Søborg Skole foran med 2-1, og alting var vendt på hovedet. Føringen til gæsterne var det bedste, der kunne ske for kampen, idet Grønnemose-spillerne virkelig tog skeen i den anden hånd, og nu var der dømt ensrettet færdsel i mod Søborgs mål. Det kom særligt til udtryk i de sidste fem minutter af første halvleg, hvor værterne først havde et drøn på overliggeren, og minuttet efter valgte William i Søborgs mål at trække sig i en fremlægning. Så kom han på mellemhånd og Grønnemose kunne udligne inden pausen.

Der blev gået til makronerne. Foto: Johnny Thorsen
Der blev gået til makronerne. Foto: Johnny Thorsen

Se også: Falkene lettede aldrig

Lukkede og slukkede
I starten af anden halvleg fortsatte tendensen fra slutningen af første halvleg, og så kom Grønnemose foran med 4-2 efter et formidabelt opspil, der bestod af fem førstegangsafleveringer. I kampens sidste fjerdedel fik begge skoler scoret et mål hver til slutresultatet 5-3. Målet til 3-5 var et straffespark scoret af Victor fra Søborg Skole.

 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen