Munkene dysset i søvn

Overbevisende: Så sig aldrig tilbage

Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og vandt stort. Foto: Søren Møller
Gæsterne så sig ikke tilbage i opgøret og vandt stort. Foto: Søren Møller

Munkegårdsskolen tog på hjemmebane imod pigerne fra Dyssegårdsskolen, og her skulle gæsterne vise sig at være stærkest.

Se kampfakta her.

Dyssede munkene i søvn

Presset i bund
Fra første fløjt var pigerne fra Munkegårdsskolen under pres, og en af Dyssegård-spillerne ramte den ene opstander, og bolden sprang i spil igen. Dette var et tegn på, hvad der skulle vente Munkegårdsskolen i opgøret. Det blev op ad bakke i de 60 minutter, kampen varede.

- Vi har seks piger fra 6. klasse på holdet, fortalte Zeré Goktas, der startede med at vogte Munkegårds mål.

På det tidspunkt var Zeré allerede blevet skiftet ud med Malike Bedsted. Adspurgt om det var af taktiske årsager, fortalte Zeré:

- Nej, det er det ikke. Det er mere, fordi vi alle gerne vil prøve at spille i marken. Så jeg skal ind igen om lidt og kæmpe ude på banen.

Der var her spillet 15 minutter, og Munkegårdsskolen var bagud med 3–0. Dyssegården havde haft chancer til at føre større, men hjemmeholdet kæmpede det bedste, de kunne og fik afværget i mange situationer.

Inden pausen havde udeholdet scoret to gange mere, og målscorerne var Siri Schwaim med to mål, Mathilde Skov, Astrid Rubek og Karla Andersen alle tre med et mål hver. 5–0 ved pausen var ikke et mål for stort, men pigerne fra Dyssegårdsskolen var nu godt hjulpet af den kraftige medvind, der stod på langs ad banen.

Hjemmeholdets målmand i den orange trøje fik noget at se til i løbet af opgøret. Foto: Søren Møller
Hjemmeholdets målmand i den orange trøje fik noget at se til i løbet af opgøret. Foto: Søren Møller

Brandvarme Brændemose

Gav intet væk
De få gange det lykkedes for pigerne fra Munkegårdsskolen at komme over midterlinjen, ja, så var det blandt andet Amalie Gørlev, der med sin store rutine fik ryddet op og gjort det hele ufarligt.

Amalie Gørlev fortalte efter kampen, at de er fem piger fra 7. klasse, så der er noget at bygge videre på.

- Jeg synes, vi har et godt hold. Næsten alle går til fodbold, og så har vores lærer Ane Rode god fodbold forstand. Hun har spillet på højt niveau i VB – altså Vejle Boldklub, inden hun kom her over til os. Det vil sikkert hjælpe os, hvis vi kunne nå at træne lidt mere inden de kommende kampe, men nu må vi se, sagde Amalie, inden hun forholdt sig til holdets vinderchancer i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Vi vinder det hele, storsmilende Amalie til den udsendte.

Ingen tvivl om at den glade Amalie Gørlev har vinder mentalitet og på den gode måde. Selvfølgelig blev hun sit holds bamsevinder, og hos Munkegårdsskolen tilfaldt bamsen anfører Sofia Bang og fra samme skole fik Emma Petersen fairplay-håndklædet.

Det skal i øvrigt nævnes, at Dyssegårdsskolen i anden halvleg lavede fem mål mere. Disse blev sat ind af Astid Rubek og Linea Mikkelsen med to mål hver, og så kanonerede Karla Andersen et straffespark direkte op i nettaget. Det bliver spændende at se, hvor langt Dyssegård-pigerne kommer med dette hold.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Munkegårdsskolen - Dyssegårdsskolen, 0-10

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Sofia Bang, Munkegårdsskolen
Amalie Gørlev, Dyssegårdsskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ella Petersen