Nær tenniscifre i tæt dyst

Resultatet snød: Drengene fra Damhusengens Skole er videre til sjette runde

Drengene fra Damhusengens Skole så sig aldrig tilbage. Foto: Niels Torp
Drengene fra Damhusengens Skole så sig aldrig tilbage. Foto: Niels Torp

Damhusengens Skole er klar til sjette runde i Storkøbenhavn, da holdet besejrede Valhøj Skole fra Rødovre med 5-0. Der var ikke den store klasseforskel på de to mandskaber, som resultatet ellers tyder på. Dog var angriberne hos hjemmeholdet langt mere kyniske, og de udnyttede målchancerne til perfektion.

De første 30 minutter var meget jævnbyrdige, hvor holdene skiftede til at have chancer i hver sin ende, men begge målmænd havde fine redninger, og det betød, at stillingen ved pausen var 0-0.

Se kampfakta her.

Snød favoritterne

Flotte mål
De sidste 30 minutter var underholdende og ret dramatiske. Efter få minutters spil bragte Mads Boe hjemmeholdet foran efter en ripost fra målmanden tæt under mål. Det var signalet til en massiv opvisning, hvor Damhusengens spillere broderede og ramte hinanden med fine afleveringer.

Det blev kort efter 2-0, da keeper, Asger Vølund, sendte bolden over en halv banelængde, og pludselig var Osman Addo alene igennem og vippede bolden i nettet til 2-0 med ydersiden af foden. Spillet flød i stride strømme, og efterfølgende øgede Osman atter til 3-0 efter et flot sololøb, hvor han driblede sig forbi tre-fire spillere og trillede kuglen i nettet.

Den fysisk stærke, Ardit Nesimi, startede sit eget private lille show, da han lukkede og slukkede opgøret med to mål med få minutters mellemrum. Han cementerede den sikre sejr på 5-0 og videre færd i turneringen.

Ardit scorede de to sidste mål for holdet. Foto: Niels Torp
Ardit scorede de to sidste mål for holdet. Foto: Niels Torp
 

I modsatte ende havde udeholdet flere gode forsøg og pæne chancer, men Asger Vølund snuppede alt, hvad der var indenfor rammen.

Afgjort inden pausen

Sindene i kog
I de døende minutter udløste et frispark, at nogle af spillerne lod frustrationen løb af med dem. Heldigvis var dommeren på pletten og fik bragt ro over gemytterne – og det til trods for, at nogle af tilskuerne uhensigtsmæssigt blandede sig i tumulten på banen.

To spillere fik direkte rødt og blev sendt til afkøling, mens de øvrige spillere heldigvis faldt til ro. De sidste par minutter kunne afsluttes i fred og ro.

Efterfølgende var der heldigvis en afslappet stemning og spillerne sagde pænt tak for kampen – både til modstanderne og dommeren.