Ny konge på tronen

Målræv: Mahdi Alawie alene i spidsen på drengenes topscorerliste

Mahdi Alawie er nu alene i spidsen af drengenes topscorerliste i Ekstra Bladet Skolefodbold. Foto: Søren Møller
Mahdi Alawie er nu alene i spidsen af drengenes topscorerliste i Ekstra Bladet Skolefodbold. Foto: Søren Møller

Mahdi Alawie fra Højdevangens Skole er den nye målkonge hos drengene. Det står klart efter, at han onsdag sparkede sig alene til tops på drengenes topscorerliste i Ekstra Bladet Skolefodbold. Han er nu oppe på at have scoret 19 mål.

TV: Til tops på topscorerlisten

Kan nå endnu flere mål
I femte runde fandt Mahdi Alawie vej til netmaskerne fire gange, og det bragte ham op på en delt førsteplads med Jakob Gaardsøe fra Gug Skole. Jakob røg dog ud af Ekstra Bladet Skolefodbold i kredsfinalen med Gug Skole, og han kan derfor ikke længere indhente Mahdi på førstepladsen.

Før det havde Mahdi Alawie allerede vist prøver på sin målnæse, da han scorede hele seks gange, da Højdevangens Skole slog Nørrebro Park Skole i tredje runde. I de resterende kampe har Mahdi Alawie lavet syv mål fordelt over tre kampe.

I Højdevangens sejr på 5-1 på udebane mod Åvangskolen fra Bornholm lavede Mahdi Alawie to mål. Han var dermed med til at sikre sit hold en plads i kredsfinalen, mens han samtidig bragte sig alene i spidsen af drengenes topscorerliste.

Det er i øvrigt tredje gang på seks år, at Højdevangens Skole er i kredsfinalen i Storkøbenhavn. Holdet ledes af den tidligere FCK-spiller Kenny Thorup.

Mahdi Alawies to nærmeste konkurrenter på topscorerlisten er begge blevet slået ud af Ekstra Bladet Skolefodbold, og dermed har Mahdi Alawie nu sat sig alene på tronen som den nye målkonge i verdens største skolefodbold-turnering.